Dit is leuk volgens BNN

'Gadverdamme. Ze moeten haar schaamlippen om haar oren binden en het aan elkaar strikken als een soort van paasei. Dat zou er heel grappig uitzien. Ik sluit niet uit dat dat ook nog lukt bij haar.' Dat zeiden Coen Swijnenberg en Sander Lantinga over Viola Holt, die het waagde niet in hun uitzending te willen komen. Terwijl zij toch Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn. De Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Het duo wilde met Holt spreken omdat zij boos is op iemand die onder haar naam berichten post op het forum van Viva. BNN-voorman Patrick Lodiers kan zich niet druk maken om het voorval. Woensdagmiddag had hij het betreffende item nog niet beluisterd. 'Moet ik er wat van vinden dan?' vroeg hij zich hardop af tegenover De Telegraaf. Op voorhand wil hij wel kwijt dat het vast om 'een storm in een glas water' gaat. 'Ik zou zeggen: concentreer je maar op Syrië. Doei!'

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  De hufterigheid en smakeloosheid regeren op BNN en PowNews. Je kunt het gewoon negeren, natuurlijk, maar het zegt wel iets over de boertigheid die het Nederlandse volk kennelijk in zijn greep heeft.

 2. Johan Vermeulen

  Over Viola Holt weet ik dat zij in haar jonge jaren de kinderen van BNN ver achter zich liet, als het over sex gaat.
  Viola kan er dus wel tegen.
  Maar het niveau is wel heel erg laag, en je hunkert toch naar vroeger, toen er nog wel normale mensen op tv kwamen, met normaal gedrag.

  En die Lodiers? Ik weet eigenlijk helemaal zeker dat hij niet het minste vermoeden heeft van wat er wèrkelijk in de wereld ( Syrië) gebeurt. Dat hoor je namelijk niet in de Media waar hij zijn info haalt. http://tinyurl.com/87hq2do

 3. Templein

  Oprichter van BNN, Bart de Graaf, was echt leuk en maakte grensverleggende tv.

  Het lijkt erop dat bepaalde personen een omroep echt dragen. Wat Bart de Graaf was voor BNN, is Jan Slagter nu voor Max.
  Omroepbazen hebben een bepaalde drive en talent nodig. Anders worden het treurige omroepen. Lodiers was met name een grootgraaier, totdat hij daarvoor op de vingers werd getikt.

  • John

   Bart de Graaf was door dwerggroei een aandoenlijk figuur. We zijn altijd toegeeflijker geweest voor dorpsidioten dan voor de rest van de bevolking. Wat hij naliet werd tot speelgoed voor meisjes en jongens die graag in hun puberteit bleven hangen.

   (in antwoord op Templein)
   • Templein

    Misschien is hijzelf wel gedeeltelijk puber gebleven. Dat zou kunnen. Maar dan wel met voldoende drive om anderen mee te krijgen voor zijn plan en ook met voldoende realiteitsbesef om de organisatie handen en voeten te geven.

    Over zijn nalatenschap denk ik anders. Het gaat niet om mensen die puber willen blijven. Het gaat om pubers die moeten uitzoeken aan welke grenzen ze voor zichzelf vasthouden en welke andere grenzen ze een beetje kunnen/willen oprekken. Voor de experimenterende puber dus. Pas dan kunnen pubers keuzen maken vanuit zichzelf. Dat is goed voor de vrije wil, acceptatie van het leven voor zover dat nodig is, enz.

    (in antwoord op John)
 4. Genuine_Defector

  Dom, inhoudsloos, leeg, infantiel, overbodig en kansloos. En dan heb ik het niet over Viola Holt, hoewel ik daar verder ook weinig mee heb.

  Maar BNN is wel de meest waardeloze omroep van het moment. Als goddeloze en ongelovige heb ik de EO en zelfs de RKK hoger zitten. Je zult er maar werken, of erger nog, voorzitter van zijn. Het zal wel weer lekker schuiven, deels gefinancierd door publiek geld. Schaamteloos en smakeloos.

  De publieke omroep moet nodig (verder) hervormd worden. Ik hoop dat BNN de eerste is die zal sneuvelen.

  En het mag dan wel een zender zijn die gericht is op de jeugd. Toen deze werd opgericht behoorde ik zelf tot de doelgroep en vond ik de zender al overbodig en inhoudsloos. Als je de jeugd wil informeren middels een smakeloze en nutteloze zender zonder enige inhoud en waardeloze presentatoren, denk ik dat je als overheid verkeerd bezig bent.

  • Prikker

   Ik meen toch dat PowNed een nòg beroerdere omroep is dan BNN, verder ben ik ‘t met je eens.

   (in antwoord op Genuine_Defector)
   • John

    Hun “humor” is inderdaad nog slechter, maar wat hebben we aan negatieve vergelijkingen in de overtreffende trap?

    (in antwoord op Prikker)

Reacties niet toegestaan