Sacha de Boer mocht het interview met WA en Maxima niet doen

Het was eigenlijk de bedoeling dat Sacha de Boer voor de NOS en Rick Nieman voor RTL het koninklijk paar Willem-Alexander en Máxima zou interviewen. Maar De Boer en Nieman zijn in het dagelijks leven (en al heel lang) een stel. De NOS en RTL vonden dat ongewenst, zei Peter van der Vorst gisteren bij Boulevard. 'Op zich grappig bedacht, maar het is door de NOS en RTL zelf afgeschoten. Die hadden zoiets van: dat wordt wel heel klef en een raar sfeertje, dat is niet heel erg journalistiek. Dan kijk je toch anders naar zo’n interview.' Hoewel Nieman mocht aanblijven, is De Boer, die binnenkort vertrekt bij de NOS, ingeruild. 'Toen hebben ze voor Mariëlle Tweebeeke gekozen, die overigens fantastisch is.' Het koninklijk gesprek is woensdagavond prime time te zien op Nederland 1 en RTL 4.  

Bron(nen):   Mediacourant      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. kletsmajoor

  Jammer voor Sacha de Boer. Het zou een mooie afsluiting van haar tijd bij de NOS geweest zijn. Kon Rick Niemann niet een keertje overslaan?

 2. John

  Rare argumentatie, als er iemand ervaren en professioneel is dan is het Sacha de Boer wel. Waarom zou het interview “klef” worden? Laat me niet lachen. Er zal wel wat anders achter zitten, zoals gewoonlijk.

 3. Arie

  Ik weet ook niet waar men de argumentatie ‘klef’ vandaan haalt, maar misschien zou de aandacht meer op Sacha gericht zijn, dan op prinses Maxima.
  Hoewel de prinses ook een mooie vrouw is natuurlijk!!
  Het oog wil ook wat, maar het gaat natuurlijk wél over de inhoud van het interview.

Reacties niet toegestaan