WNL doet of Eva Jinek nooit heeft bestaan

Wie vanochtend had verwacht dat er door Wakker Nederland iets zou worden gezegd over het vertrek, of de verwijdering, van Eva Jinek kwam bedrogen uit. Geen woord van uitleg of waardering, gewoon WNL op zondag alsof dat er altijd al was. Twitter is niet tevreden, al was het maar omdat de benen van Eva leuker zijn dan die van Charles Groenhuijsen
Charles Groenhuizen zit niet lekker op dat bankje. Geef die man een stoel en fatsoenlijke schoenen of geef ons #jinek terug! Het is een beetje radio. Charles Groenhuizen in gevecht met een lage paarse designbank. Eva Jinek, heel veel succes in je nieuwe baan! Je vervangers zijn zo 1950 Ik was al niet onder de indruk van Jinek, maar dit is werkelijk nog slechter eerlijk gezegd vind ik #opzondag zonder #jinek een aanfluiting #wnl het lijkt nu wel erg op business class ..net zo saai Zelfs de naam van Jinek niet noemen...Wegretoucheren van de werkelijkheid.Leg even uit en neem kijker serieus!

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. kletsmajoor

  “al was het maar omdat de benen van Eva leuker zijn dan die van Charles Groenhuijsen”

  Wat een seksistische opmerking zeg. Was Eva inhoudelijk beter dan Charles of Janneke? Daar gaat het om.

 2. kletsmajoor

  Voor zover het na één uitzending al is te beoordelen: ik vind het nieuwe programma niet slechter of beter dan Jinek op Zondag. Het is min of meer hetzelfde programma. Wel is duidelijk dat de routine er bij de nieuwe presentatoren nog niet is maar dat zal wel goed komen. Het (vermeende) extraatje in de vorm van de charmes van Eva Jinek is subjectief natuurlijk.

 3. Templein

  Jinek maakte zelfs de meest sleetse onderwerpen sprankelend.
  Dit keer heb ik maar even gekeken. Zo voorspelbaar en zo oude mannenbolwerk..

  • kletsmajoor

   Vind je echt dat Eva Jinek sleetse onderwerpen presenteerde?

   (in antwoord op Templein)
   • Templein

    Als die politici van de oppositie bijvoorbeeld. Buma, Pechtold, E. Brinkman en ook mastodont Wiegel. Je wist al wat ze gingen zeggen. Dat werd al een week in alle media rondgebazuind. Toch zorgde de persoon Jinek ervoor dat ik via uitzending gemist het soms bleef volgen.

    (in antwoord op kletsmajoor)
 4. Prikker

  Eva wie ?

 5. Schaap_over_de_dam

  Ik kijk niet meer naar de publieke omroep, net kleine kinderen.

 6. janneke123

  Ach, een prima interviewster maar geen hoogvlieger dus waarom zoveel ophef.
  Wel vervelend voor haar dat er zo over wordt gesproken maar in TV land is dat nou eenmaal de mores.

Reacties niet toegestaan