Paul de Leeuw haalt The Sun

Zaterdag maakte Paul de Leeuw, in de (verloren) strijd om de kijkcijfers een parodie op- tegelijkertijd - het Eurovisie Songfestival en de moord op een Engelse militair in Woolwich. De twee met bloedende messen uitgeruste moslims werden uitgebeeld als deelnemers aan het festival. De Engelse Sun is er razend om. In Engeland is het lot van soldaat Rigby net zo'n gevoelig thema als het lot van de broertjes in Nederland. Ze snappen er dus ook niks van, bij de Sun. Hoe kom je er bij. The sketch sparked a flood of complaints from Dutch viewers, stunned that the killing of Lee, 25, last Wednesday in Woolwich, South East London, was a treated as a joke. Many expressed outrage online. Niet Mohammed wrote on Twitter: “Has Paul de Leeuw no shame?” SAS hero Andy McNab — The Sun’s security advisor — said last night: “I was made aware of this by Dutch friends, who were appalled. "Thankfully, that’s the reaction of most Dutch people. “They are as furious as people in Britain would be. “Those responsible are idiots. This was a cheap shot and it wasn’t funny.” Vorige week, besluit The Sun om de Engelse lezer een idee te geven, dronk Paul de Leeuw melk uit de borst van een vrouw. De Leeuw zegt op Twitter dat hij niet van te voren wist wat er in zijn eigen programma zat. "de kwizz is een zelfstandig item in het program waar ik inhoud ook niet van ken. Dont shoot The messenger!"

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. domen099

  Paul de Leeuw… één van de morele dieptepunten van Nederland!?

 2. André Somers

  Het is wel erg makkelijk weglopen van je wansmakelijke programma: “ik wist ook niet wat er in zou zitten!”.

  • Pietje_Precies

   zo makkelijk verdienend en over het paard getild dat ie zo slordig met zijn eigen programma omgaat. Hij weet niet eens meer wat er gebeurt….
   Hij kan alleen nog maar shockeren om een lach van plaatsvervangende schaamte te genereren. Gewoon leuk is het al lang niet meer

   (in antwoord op André Somers)
 3. Jannie Ooms

  Paul de Leeuw? Een zwaar overbetaalde zultkop, die programma’s presenteert waar ik me plaatsvervangend voor schaam. Boertig Nederland op zijn best. Weg met die man.

 4. iembam

  van mij mag je overal grappen over maken. Ik hoef ze niet eens grappig te vinden, om welke reden dan ook. Jammer dat ik er niet om kan lachen.
  Maar het is ook erg makkelijk P de L nu als schietschijf der smaak te gebruiken, of niet?

 5. JOHNN

  P de L voor al uw smakeloze en onderbroekenlol

 6. RobvanderHilst

  Oh, is jaren-90 afzeiktv nog steeds in de mode?

Reacties niet toegestaan