Stalk TV

Op zijn website Klokkenluideronline.nl gaat de jacht van Micha Kat op topambtenaar Joris Demmink onverminderd voort.
 Al lange tijd beweert Kat dat Demmink vervolgd moet worden vanwege zijn pedofiele levenswandel. Afgezien van de lading van alleen al deze aantijging, is de zaak extra brisant omdat Demmink secretaris-generaal is op het ministerie van Justitie - in deze context toch net weer iets anders dan het ministerie van Landbouw en Visserij.
 Kat (pamflettist? journalist? activist?) weet (ook) in deze kwestie van geen ophouden. Inmiddels is de zaak-Demmink een running gag op zijn site en onder de kop 'JDTV' verschijnen regelmatig gefilmde reportages over 'de jacht op Joris.'
De laatste geflimde aflevering op de site slaat alles. Kat wacht Demmink bij zijn huis op (straat en huisnummer in Den Haag worden openlijk vertoond) en springt hem op zijn huid als de topambtenaar nietsvermoedend de deur uitkomt om op de achterbank van zijn dienstauto plaats te nemen. Demmink ondergaat een spervuur van vragen en verstopt zich ijlings achter een opengeslagen krant.
Vervolgens staat Kat met een megafoon onder het raam van het kantoor van Demmink te brullen, een megafoon van bijzonder goede kwaliteit, zodat alle medewerkers van het ministerie nog eens kunnen horen wat er aan hun hoogste baas schort. Het item wordt afgesloten met het plakken van een sticker van Demmink op zijn eigen huisdeur waarop staat: YES WE CAN - JORIS D VOOR DE RECHTER.  Intussen zingt een rapband de meest schunnige teksten over Demmink. 
Het moet onwaarschijnlijk worden geacht dat Demmink naar aanleiding van deze video geen aanklacht wegens smaad en laster indient. Wel met gevolg dat de hele - voor hem zeer blamerende - kwestie weer in de volle aandacht komt.
De zeer opzienbarende video is te zien onder link. Ga op de site naar het item 'Joris Demmink exposed (2): he IS guilty'

Bron(nen):   Klokkenluideronline.nl