Jeugdige Boobies: Facebook gaat heel ver in het weren van bloot en vunzig

Op het plaatje staan 2 vogels die in Australië Boobies worden genoemd. Inderdaad dat is hetzelfde woord als wordt gebruikt voor vrouwelijke borsten (we herinneren ons Eva Jinek nog die voor het oog van de camera in haar eigen bloesje tuurde en aan de regisseur vroeg of haar boobies nog lekker in haar bloesje zaten) Het Verkeersbureau van een uithoek in Australië had een advertentie gemaakt om het gebied, en vooral de vogels, te promoten. "Some gorgeous shots here of some juvenile boobies," luidde de tekst. Facebook weigerde de advertenties. Boobies, en dan ook nog in combinatie met 'jeugdig' was aanstootgevend taalgebruik   eva-jinek-boobiesw680 (31)

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Marcel van Houten

  Gelukkig kent iedereen inmiddels de dubbele moraal van Facebook en kornuiten, lekker hypocriet doen over bloot en tegelijk de dueren wijd open zetten voor de amerikaanse SS. (CIA/NSA/etc)

  En niet in schock raken over de vergelijking met de SS. Duitsland van WOII gebruikte ook vaak valse voorwendselen om andere landen binnen te vallen, zij onderdrukte ook de mening van anders denkenden, manipuleerde de pers, probeerde onrust te stoken in andere landen en Nazi duitsland had maar al te graag iedereen willen kunnen afluisteren. Komt aardig overeen met de VS hè!?
  De amerikaanse overheid is niets anders dan een nieuw Nazi regime, ze pakken het alleen nog slimmer aan. Het maakt nu ook al niet meer uit welke kandidaat de bevolking daar kiest, alleen ‘goedgekeurde’ mensen die bereid zijn het programma van het Reich door te zetten, kunnen president worden.

  • Calhoun84

   Nazisme is een politieke overtuigingen, deze politieke stroming komt niet eens in de buurt van de VS. Het nazisme is een, van origine, linkse stroming. Dat staat mijlenver van de VS af.

   Dat je in de eerste post de wet van Godwin wilt bewijzen is je goed recht, maar voor de rest kan ik me er helemaal niet in vinden. In shock raak ik niet van jouw vergelijking, maar geschiedkundig slaat hij wel kant noch wal.

   (in antwoord op Marcel van Houten)
   • Heldoppantoffels

    Zoals ik het lees gaat de vergelijking niet over de politieke overtuiging en wel over gedrag en machtshonger.
    Dus jij begrijpt niet de gehele context van een reactie en dus maak je jezelf eigenlijk een beetje belachelijk met deze post.

    (in antwoord op Calhoun84)
    • Calhoun84

     Vergelijking met de SS -> NSA kan ik met moeite nog snappen (al ben ik het er niet mee eens), de vergelijking met het naziregime en de Amerikaanse overheid is totaal belachelijk, en toont een gebrek aan historisch besef.

     (in antwoord op Heldoppantoffels)
 2. rearden

  Foto’s van blue tits (pimpelmezen) en van de phallus impudicus (grote stinkzwam) zijn dus ook op Faecesbook taboe wanneer je er de namen bijzet?

Reacties niet toegestaan