Fox News is in topvorm. Met dank aan Obama

Crisis in de media? Met Fox News gaat het beter dan ooit.
Het afgelopen jaar stegen de kijkcijfers met 11 procent en dat komt goeddeels voor rekening van president Obama en zijn ‘socialistische kliek.’ Fox bestaat nu 13 jaar en niet eerder stak het station zo lekker in zijn vel.
Waren conservatieve Amerikanen al kind aan huis bij het station, daar zijn nu ook de wat gematigde kijkers bij gekomen en zelfs ook liberalen. De slechte economische toestand maakt veel mensen angstig en dan komen ze automatisch terecht bij een medium dat hen lijkt te begrijpen. Uit onderzoeken blijkt dat de republikeinse kiezer veel liever bij Fox zit dan bij CNN. Om dagelijks te zien hoe Obama’s plannen voor de gezondheidszorg aan stukken worden gereten.
Het is waar dat sommige adverteerders liever niet geprogrammeerd staan rondom de uitzendingen van Glenn Beck, de brutaalste van het stel presentatoren, maar daar is goed mee te leven.
Belangrijker is dat er veel mensen in de VS zijn, die vinden dat hun stem nu eindelijk in de media wordt gehoord. En dat tenminste 1 zender pal staat voor het vrije Amerika en onophoudelijk aanvallen pleegt op het Witte Huis, waar lui zitten die andermans geld over de balk smijten.
Met Obama als president lijkt Fox niets te kunnen gebeuren. Volgens The Huffington Post  zit de zender in ieder geval de komende 4 jaar op rozen.

Bron(nen):   The Huffington Post