Hiddink is de grootste

Laten we John Terry verder John Terry (zie bericht hieronder) en concentreren we ons op de zaken die er echt toe doen: niet de poppetjes maar de cijfers.
In The Times staat vandaag een prachtig overzicht dat ons vertelt welke toptrainer de beste prestaties bij Chelsea heeft vericht sinds Roman Abramovich 7 jaar geleden in Londen arriveerde en zo'n beetje een miljard pond uitgaf aan de toen nog noodlijdende voetbalclub in de hoop dat Chelsea het  beste team van Europa zou worden. Hetgeen nog steeds niet is gelukt.
Wat leert bijgaand overzicht ons?
Tijdens het (interim)bewind van Guus Hiddnk won Chelsea de meeste wedstrijden; in de wereld van de grote coaches is Hiddink dus een absolute grootheid.
Blaaskaak José Mourinho mag dan een hele grote mond heben, hij staat wel mooi op nummer 2 in deze ranglijst. De huidige coach Ancelotti staat op 3 en onderaan vinden we de bijna bejaarde Scolari die meestal in een uitgewoond trainingspak langs de lijn stond en niet wenste te delen in de recente glamour die rondom Chelsea was komen te hangen. De resultaten waren er dan ook naar...
Stiekem zijn we natuurijk benieuwd of Abramovich nog altijd met evenveel plezier zijn vele miljoenen in deze bodemloze put steekt of dat hij langzaamaan tot inkeer komt. 
Bijgaand artikel belooft weinig goeds voor de voetbalmiljonairs...

Bron(nen):   The Times