First Lady: Wat vind je van mijn borstjes?

Als je de president van Frankrijk bent en je trouwt met een voormalig fotomodel, dan heeft dat het voordeel dat je bent getrouwd als oudere man met een voormalig fotomodel. Het heeft het nadeel dat je ook trouwt met het verleden van dat voormalig fotomodel.
Af en toe wordt het Franse first couple geconfronteerd met dat verleden. Deze week is in het Elyse weer enige opwinding ontstaan omdat een filmpje is opgedoken van een Engelse televisieshow uit 1996. In die show prijst de dan 28-jarige Carla Bruni twee boekjes aan. Woordenboeken die een reiziger nodig kan hebben "als je ineens in een buitenland in bed beland met iemand met een andere taal." zoals Bruni dat formuleert. "En hoe zeg je dan: 'ik wil dat je je vinger in mijn kont steekt'." Waarna de presidentsvrouw dat vertaalt in het Duits en Italiaans. Zo geeft ze meer voorbeelden, zowel uit de hetero- als uit de homo versie van het boekje.
Een grappig filmpje (onder de link), waarvan het te begrijpen is dat de president en zijn vrouw het vervelend vinden, en waarvan het ook te begrijpen is dat het in Frankrijk door de onderdanen van Nicolas Sarkozy goed wordt bekeken. Want hoe vaak hoor je een presidentsvrouw tenslotte vragen wat je van haar borstjes vindt? De presentatoren van de tv-show stellen Bruni gerust: ze heeft mooie borstjes.

Bron(nen):   Gawker