Miljardair meldt zich voor Liverpool

In onze vakantiewoning heeft de vrouw des huizes deze weken al enkele malen bezwaar gemaakt tegen het vele geoudehoer over voetbal. Kon dat niet wat minder? Transfersom hier, topsalaris daar, meer rode kaarten en nieuwe spelregels; als het aan haar lag was de wereld echt veel groter en het zou de vakantievreugde bepaald goed doen als ook andere onderwerpen aan de orde konden komen.

Een zestal heren keek vol onbegrip om zich heen. Er werd niet gevloekt en gescholden, iedereen at netjes met mes en vork, van openbare dronkenschap was geenszins sprake, dus nee - dat kon echt niet minder.
Had iemand nog nieuws?

Ja, Liverpool komt misschien in handen van de Chinese miljardair Kenneth Huang. Volgens The Daily Telegraph moeten we niet gek opkijken als 'de Reds' met een schuld van 237 miljoen pond in andere handen overgaan. En als het meneer Huang niet is, dan hebben we nog de Syrische zakenman Yahya Kirdi die in de race is.

Andere rijkaards zijn inmiddels in het bezit van Britse clubs als Chelsea, Manchester United, Manchester City en Arsenal, en zo poken de heren met veel geld elkaar op. 

Voetbal is voor heel veel mensen heel erg belangrijk om redenen die nauwelijks te bevatten zijn. Misschien zijn het zelfs wel banale redenen, maar de mensheid schrikt er niet van terug en zo kan het gebeuren dat aan menige eettafel de ronde bal het gesprek uitermate domineert, wat sommige vrouwen hier ook van mogen denken.

Bron(nen):   The Daily Telegraph