Op de site van het Reformatorisch Dagblad is het op zondag… zondag

De site van het Reformatorisch Dagblad verdient een regelmatig bezoek. Staan dikwijls bijzondere stukken. Maar niet op zondag. Dan is de site letterlijk dicht.
Er staat dan (op welke link je ook drukt):
Fijn dat u belangstelling hebt voor refdag.nl, de nieuwssite van het Reformatorisch Dagblad.

Vandaag is het zondag. We wijden deze dag in het bijzonder aan de dienst van God. Wij beschouwen de zondag als een rustdag, een opdracht van God en een geschenk, waar we dankbaar voor mogen zijn. Om die reden actualiseren we onze site vandaag niet.

Staat het nieuws dan stil op zondag? Nee, dat niet - we leven in een jachtige tijd waarin het verschil tussen zondagen en werkdagen helaas steeds kleiner wordt.

Morgen brengen we u graag weer op de hoogte van de dagelijkse gebeurtenissen, voorzien van achtergronden, commentaar en opiniërende artikelen. Zoals u dat van ons gewend bent.

Informatie over kerkelijke gemeenten, kerkdiensten en predikanten kunt u desgewenst vinden op onze site www.kerktijden.nl.

Hoofdredactie Reformatorisch Dagblad

Op onze zoektocht langs internationale media kwamen we al veel opmerelijks tegen, maar niet eerder een site die op zondag ter kerke is. Zelfs de site van de Taliban is op vrijdag live....

Bron(nen):   Refdag