Playboy Glamour? In het huis van Hugh Heffner stinkt het vooral naar urine

Op Kerstavond heeft de bijna kale Hugh Hefner (84) zich verloofd met de platinablonde Crystal Harris. Het voorgenomen huwelijk past bij het imago van de Playboybaas als eeuwig levende seksgod, die badend in weelde zijn leven deelt met..... platinablonde vrouwen.
Je moet er maar zin in hebben, maar bovendien is de vraag: is het sprookje wel waard.
Izabella St. James is ook platinablond (foto), en ze hoorde een paar jaar bij de menage van Hugh. Maar nu niet meer, en ze heeft er voor gekozen uit de doeken te doen hoe het toegaat in huize Heffner. En er zijn een aantal andere dames die haar getuigen zijn.
Allereerst: het is in de mansion oud en vuil en het stinkt. De inrichting is die van een bejaarde in geldnood. De lakens zijn smerig en zitten vol vlekken en overal is er de stank van de hond des huizes die poept en piest waar het uitkomt.
De dames moeten zich houden aan zeer strikte regels en mogen niet zomaar weg om een beetje te gaan winkelen, of zo. Want Hugh is niet alleen oud, hij is ook jaloers.
En hij is chemisch. Volgens St. James bestaat hij uit Botox en andere oplapmiddelen en komt zijn libido uit een flacon Viagra. En dan nog is hij niet zozeer een seksgod, maar eerder een dode vis.
Maar waarom doen die meisjes dat dan? Slapen met die dode vis, tussen smerige lakens in de lucht van een piesende hond? Omdat ze hopen op carrière, via Hugh. Omdat ze hopen bloot in de Playboy te mogen. En omdat Hugh eenmaal per week - in de slaapkamer, zakgeld uitdeelt. En wie zoet is krijgt lekkers.
St. James heeft een boekje open gedaan over haar ervaringen (verdient ze toch nog wat), het heet Bunny Tails. En een voorproefje staat in de Daily Mail.