John de Mol grijpt in om talkshow zoon te redden

Johnny de Mol maakt sinds kort op een van de zenders van zijn vader een dagelijkse talkshow. Probleem: er kijkt bijna niemand; gisteren waren het er 180.000, de score die past bij een boekenprogramma.

Pa is daarom in gaan grijpen. De show eindigde tot nu toe met een stukje in de buitenlucht. Johnnie deed iets met ballen, samen met zijn hoofdgast. Dat is weg en de zoon gaf eerlijk toe dat hij dat deed in opdracht van zijn vader.

“Ik krijg veel vrijheid, maar niet alle. We zouden normaal nu buiten een balletje hebben getrapt, maar dat heeft hij eruit gehaald. Dat vond hij geen bal aan”, zei Johnny gisteren in de nieuwe slotrubriek van zijn talkshow.

In die nieuwe slotrubriek stelt hij een aantal ja/nee-vragen aan zijn gast stelt. Gisteren was het echter Johnny die de vragen beantwoordde. “Had u zonder uw vader ook een talkshow gepresenteerd?”, vroeg Frits Barend hem. Johnny daarop: “Ehhhmm, nee.”

Johnny: “Ik moest wel langs hem om dit te vragen, want hij is nu ook eenmaal de zenderbaas. Ik had alle neuzen dezelfde kant op, maar hij had er een hard hoofd in. Daar heb ik echt een aantal mensen voor moeten binnenhalen en een pilot moeten maken om hem te overtuigen. Nu moet ik het natuurlijk wel gaan laten zien.”
Een ander opvallend antwoord gaf Johnny op de vraag: ‘Viert uw programma HLF8 in 2026 het eerste lustrum en bent u dan nog de presentator?’, namelijk: “Ja.”

En: “Is uw nichtje Linda nu jaloers dat u wel een dagelijkse talkshow heeft?” Johnny: “Nee.”

Tot slot: “Helpt het – zeg het me eerlijk – dat je je nooit zorgen hoeft te maken over je pensioen?” Hij: “Nee.”

Bron(nen):   Mediacourant