Adam zoekt Eva: blote mensen bekijken blijkt snel te vervelen

In de jacht op de kijker doorbak RTL5 een soort van taboe. In de serie Adam zoekt Eva worden twee of soms meer blote mannen en vrouwen op een 'onbewoond' eiland gedropt. In het programma is dan te zien of het iets wordt tussen die mensen. Aan het einde moet dan blijken of er nog iets van de genegenheid over blijft als de deelnemers weer terug zijn in de echte wereld en hun kleren weer aan hebben. De show begon met zeer hoge kijkcijfers: de eerste weken keken meer dan 850.000 mensen naar Adam zoekt Eva. Maar kennelijk - naturisten weten dat al jaren - wordt naar blote mensen kijken al snel heel gewoon. En als het bloot is gewend moet het programma het hebben van de inhoud; en die is er niet. De inhoud is dat er geen verpakking is. Adam zoekt Eva is  nu na zes weken bijna de helft van zijn kijkers kwijtgeraakt

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Harrie Vangangelt

    En dat is de winst van het programma. Dat, net zoals inderdaad naturisten al jaren weten, bloot blootgewoon is en dus echt niets voorstelt. Het zijn de kleren die de man (en vrouw) maken en daarmee spanning creëren. Mits goed gekleed natuurlijk.

  2. catchit64

    Vaak is weinig aan zeker zo mooi als compleet bloot. Een cadeau in de verpakking is ook een stuk spannender dan wanneer het is uitgepakt.

Reacties niet toegestaan