8 simpele tips om zoeken op Google sneller en beter te maken

Je denkt dat je alles weet van zoeken op Google? Misschien klopt dat niet.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Ron C. de Weijze

  Ik zou er een lief ding voor over hebben om die trend te stoppen van 6 van dit 7 van dat 25 van zus en 78 van zo. De 10 grootste dit en de 10 kleinste dat. Daar is iemand multimiljonair mee geworden en dat was al (veel) te veel eer. Blijf bij de essentie en herhaal dat desnoods maar schei uit met die flauwekul.

 2. harrr

  Ben al tijden van Google af en gebruik Startpage.com , NL bedrijf die niets bijhoudt, Wel oog heeft voor privacy, en het is best verfrissend waar je terecht kan komen als je uit de info-bubble komt…

  • Vestzak

   Tja, ik houd het toch maar bij Google. Onovertroffen en wat mij betreft veruit de beste zoekmachine out there. Staat toch op eenzame hoogte. DuckDuckGo en Startpage kunnen daar imho niet aan tippen. En dan heb ik het nog niet eens over alle geïntegreerde diensten van Google. De synchronisatie is ronduit heerlijk. Zeker als je een Smart TV en/of Chromecast of een ander apparaat met Youtube hebt. Je slaat alles wat je wil zien op in je Youtube-account en ‘s avonds bedien je je Smart TV met je tablet. Een uitkomst, zeker omdat het doorgaans bagger is wat er op de reguliere tv wordt uitgezonden. Nee, er wordt veel geklaagd over Google en het spieden. Te veel, naar mijn mening. Om eerlijk te zijn, heb ik er totaal geen last van en vind ik het allemaal nogal overdreven. Ik stoor me niet aan reclames die op maat zijn gesneden. Belangrijker nog, als je het niet wil gebruiken, gebruik je het gewoon niet. Google is geen verplichting. Het is een gratis dienst. Dat vergeten de mensen nog wel eens.

   http://i.imgur.com/GwiU4Dz.png
   (kwinkslag)

   U wordt zeker bang van dit soort berichten:
   http://america.aljazeera.com/articles/2014/5/6/nsa-chief-google.html

   Ach, zolang je geen gekke dingen doet, heb je niets te vrezen. Of zoekt u soms gekke dingen op? Ik snap best wel dat mensen het niet leuk vinden om in de gaten te worden gehouden, maar internet heeft nu eenmaal niets met privacy te maken. In het geheel niet. Dat is een algemene misvatting. Alles wat daar gebeurt, valt uiteindelijk wel te herleiden. Ook bij Startpage.

   (in antwoord op harrr)
   • harrr

    Startpage.com stuurt jouw query door naar Io.a.) Google.
    Het verschil wat jij eventueel ziet is de information bubble
    het resultaat van google is al voor jou gefilterd n.a.v. jouw profiel wat ze hebben samengesteld.
    Kan natuurlijk handig zijn.

    (in antwoord op Vestzak)

Reacties niet toegestaan