Chris Cuomo (CNN) ook beschuldigd van seksueel wangedrag

CNN heeft zijn top-presentator Chris Cuomo ontslagen. Hij bleek achter de schermen zeer actief te zijn geweest bij hulp aan zijn broer Andrew Cuomo. Andrew was een succesvolle gouverneur van de staat New York, tot bleek dat hij zijn handen niet kon thuishouden en diverse vrouwen had belaagd.

Nu zijn er ook beschuldigingen tegen Chris Cuoma. Ook hij zou zich verkeerd en grensoverschrijdend hebben gedragen. Hij zou een jonge vrouwelijke collega hebben lastiggevallen.

Chris Cuomo was een van de meest prominente presentatoren van CNN. Hij stond zijn broer Andrew bij toen die eerder dit jaar werd beschuldigd van seksuele intimidatie en moest aftreden. Chris zou zijn contacten in de media hebben geprobeerd in te zetten om Andrew en zijn team voor te bereiden op het moment dat vrouwen naar buiten zouden komen met hun beschuldigingen.

Chris Cuomo reageerde op Twitter op zijn ontslag. „Dit is niet hoe ik afscheid wilde nemen van CNN. Ik heb al gezegd waarom en hoe ik mijn broer geholpen heb. Hoewel dit teleurstellend is, ben ik trots op het team van Cuomo Prime Time, de best bekeken show op CNN.”