Sesamstraat is linkse propaganda en maakt van je zoontje een homo

Kijken naar Sesamstraat is niet zonder risico. Dat beweert columnist en schrijver Ben Shapiro (1984) in zijn nieuwe boek Primetime Propaganda. Tijdens The Great American Panel op FOX News licht hij toe waarom hij dat vindt. Sesamstraat en andere populaire TV-shows hebben namelijk een geheime politieke agenda.


In zijn boek beschrijft hij 'hoe televisie de afgelopen 60 jaar is gebruikt door Hollywood schrijvers, producenten, acteurs, enz. om hun liberale stempel te drukken op sociale en politieke kwesties en om naar Amerika in een linkse hoek te duwen'.

Ken Blackwell, voormalig staatssecretaris van Ohio is het roerend met hem eens. Stel je voor: op de website van Sesamstraat staat dat het oké is als jongens met poppen spelen. Hij vindt het dan ook niet verwonderlijk dat jongens in de war raken over hun mannelijke identiteit.

Shapiro sprak ook met één van de oprichters van Sesamstraat, die hem vertelde dat hij het ​​programma gebruikte in de nasleep van 9/11 om te benadrukken dat er ook vreedzame alternatieven voor oorlog zijn. Bovendien werd Sesamstraat er al eerder van beschuldigd dat het een anti-rechtse agenda had. Dat was in 2009 toen Amerika's Fox News Channel spottend 'Pox News' noemden.

Bron(nen):   Daily Mail  video  boek