Door megasuccesvolle TikTokker roept half Nederland nu: ‘Hey Marco, prima!’

De 17-jarige Sam Kroon gaat viral op social media met zijn hilarische minisketches. Miljoenen mensen kijken en liken zijn droge vader-imitaties op TikTok.

De Groningse scholier is sinds drie maanden actief op het socialmediaplatform en deelt nu bijna dagelijks een filmpje met zijn volgers. Het begon met een simpele dansvideo, maar al snel begon hij typetjes te spelen.

”Die dansvideo had tot mijn verbazing best veel weergaven, waardoor ik meer video's wilde maken. Ik had echt het gevoel dat er weleens eentje viral zou kunnen gaan’’, zegt Sam. ”Ik wilde iets doen met mijn talent, typetjes nadoen. Ik vind het geweldig om in een rol te kruipen en dan vooral als die heel herkenbaar is voor mensen.’’

Deze aanpak legt hem geen windeieren. Met 4,3 miljoen likes en 270.000 volgers is hij in heel korte tijd megasuccesvol geworden op het medium. Twee recente video's waarin hij een voorbij fietsende en joggende vader nadoet, worden miljoenen keren bekeken. In het voorbijgaan roept hij: “Hey Marco, prima!”, iets wat nu half Nederland naar elkaar roept op straat.

De filmpjes op TikTok:

@s4mkroon Marcooo!👋👋 #fy #fyp ♬ origineel geluid - Sam Kroon
@s4mkroon Altijd snel fietsen🤣 #fy #fyp ♬ Marco Prima - Sam Kroon
@s4mkroon Marcooo!!🤣 #fy #fyp ♬ Marco Prima 2 - Sam Kroon
@hutskoen

Oeps

♬ Marco Prima - Sam Kroon
@zaravandenhurk Marcoooooo #foryou #marcoprima ♬ Marco Prima - Sam Kroon

Bron(nen):   Tubantia