Katy Taylor kiest voor haar ongeboren baby en gaat zelf daarom dood

Zeven jaar geleden had Katy Taylor ook al last van huidkanker. Toen werd ze succesvol behandeld. Maar terwijl ze zwanger was van Luke keerde de ziekte met dubbele kracht terug. Ze moest onmiddellijk worden behandeld om niet dood te gaan: de kanker zit al in haar lever Maar ze was zwanger van Luke en haar ongeboren kind (haar zesde) zou geschonden worden als ze kankerbehandelingen onderging. Die weigerde ze dus tot Luke oud genoeg was om ter wereld te komen. ToenLuke was geboren - te vroeg, maar gezond -  begonnen ook de chemokuren. Maar die komen vermoedelijk te laat. Ze heeft nog weken te leven. In die weken hoopt ze Luke nog in het armen te sluiten, die nog in de couveuse ligt

Bron(nen):   Hollywood Live      

15 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Zmirlap

  Dit soort lui zouden preventief geruimd moeten worden voordat ze zich kunnen vermenigvuldigen, niet nadat er al 6 zijn uitgekakt.
  Het hele verhaal getuigt van een stevig staaltje egocentrisme en uiteraard een gristenlijke levensbeschouwing.

  • AT

   Ik zou het minder hard omschrijven maar het Christelijke knalt er wel vanaf. Nu groeien vijf en mogelijk zes kinderen op zonder moeder. Maar ja, als god het zo wil….

   (in antwoord op Zmirlap)
  • E-T

   Egocentrisme… En hoe verklaar je dan de tienduizenden abortussen per jaar, omdat men ongewenst zwanger is? Dat is niet egoïstisch? En al die kinderen die tussen wal en schip vallen, omdat ouders scheiden omdat vader en/of moeder er met een ander vandoor gaat (en dus voor zichzelf kiest?)
   Inderdaad straalt dit verhaal een christelijke levensbeschouwing uit. Maar is dat hier ook het geval? Ik lees het nergens. Waarom dan toch gelijk weer afgeven op deze mensen?
   Zijn mensen die klakkeloos wat roepen en ongegrond bevolkingsgroepen negatief neerzetten niet het soort mensen dat opgevangen en geholpen moeten worden? (zo ga je met elkaar om)

   (in antwoord op Zmirlap)
   • Zmirlap

    O ja hoor E-T. Een abortus is in sommige gevallen ook een egoïstische keuze, ware het niet dat je een ongeboren kind minder lastig valt met je keuze dan een geboren kind/volwaardig mens en dat er meer dan genoeg mensen op deze wereld zijn. Ik denk dat het beter is om er één niet te laten komen dan wel te laten komen.
    Qua scheiding. Mja, dit is in sommige gevallen ook een egoïstische keuze. Maarja, het is wederom de incompetentie van het gescheiden stel dat er voor zorgt dat het kind tussen wal en schip raakt.

    En qua gristenen… Mja, egocentrisme is de basis van deze religie. Verbloemd in mooie verhaaltjes over naastenliefde gaat het toch enkel om jezelf. Immers, God heeft mij gekozen, Ik ben speciaal, Ik ga naar de hemel en hullie niet.

    (in antwoord op E-T)
  • RhodBerth

   Ik ben het niet met haar eens. Ze kiest namelijk tegen haar andere 5 kinderen en haar man, die nu opgroeien / verder leven zonder haar. Het is de makkelijkste ethische oplossing, namelijk de: ik kies niet maar laat de natuur/god kiezen, op die manier hou ik mijn handen ‘schoon’

   Maar om nu te zeggen dat ze dus een egoist is is echt onzin. Ze is hoe dan ook geen egoist want ze kiest voor een ander en niet voor zichzelf.

   Verder vind ik het kortzichtig om haar zo grof te veroordelen enkel omdat ze een ander ethisch beginsel aanhangt. Een ethisch beginsel dat in de ethiek door veel, ook niet christelijke, wetenschappers/denkers als uiterst legitiem wordt gezien, namelijk het uitgangspunt dat je het leven van een ander hoger aanslaat als het leven van jezelf en je geen handelingen uitvoert om je eigen leven te behouden als je het leven van de ander daarmee beschadigd.

   Ik vind deze vrouw, hoewel ik het dus niet met haar eens ben (!) in ieder geval vele malen beschaafder dan jij met je lompe “dit soort lui zouden preventief geruimd moeten worden voordat ze zich kunnen vermenigvuldigen, niet nadat er al 6 zijn uitgekakt”

   Man man man, een wereld met enkel mensen zoals jij, dat lijkt me pas een beschaafde wereld!

   (in antwoord op Zmirlap)
  • meesan

   Lekker makkelijk oordelen zo vanachter je computer. Als deze vrouw vanwege huidkanker al uitzaaiingen in de lever had, waren haar kansen met onmiddellijke behandeling waarschijnlijk ook al gering. Je zal maar voor de keuze staan: kind aborteren en zelf genezen, kind aborteren en zelf ook dood, kind laten komen en zelf kans op genezen, kind laten komen en zelf dood. Waarbij alle uitkomsten bepaald niet gegarandeerd zijn.

   (in antwoord op Zmirlap)
  • Karl Ruprecht Kroenen

   Een vreselijke nihilistische benadering.

   Doe ons een lol en maak dit foutje wat deze mensen gemaakt hebben even goed en maak jezelf snel van kant.

   (in antwoord op Zmirlap)
   • Zmirlap

    1. Je hebt het recht niet om jezelf met ‘ons’ aan te spreken Karltje-Kroenen-ik-loop-naast-mn-schoenen.
    2. Iedere persoon in de Westerse wereld die 6 kinderen uitpoept is per definitie egocentrisch. Afrikaanse families krijgen nog even respijt, daar blijven er toch niet al te veel van leven.
    3. Christenen (en alle andere religieuzen) zijn per definitie achterlijk, 1+1=2

    (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
    • Karl Ruprecht Kroenen

     Een vreselijke nihilistische benadering.

     Doe ons een lol en maak dit foutje wat deze mensen gemaakt hebben even goed en maak jezelf snel van kant.

     (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Okay… Dude…. Kom maar door met je argumenten ivp de knippen en te plakken.

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Juist daarom roep je zulke onzin.

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Kom jij nou eerst maar eens met steekhoudende argumenten tegen mijn zwart-wit postje ipv de hele tijd hetzelfde te gillen….

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Dat is niet echt nodig, want je hebt jezelf al getoond naar je ware aard.
      Heb je niet door hoe stompzinnig jij functioneert en denkt?

      Uiteraard geef ik de voorkeur aan het tegenovergestelde;

      Kiezen voor anderen, en anderen de ruimte geven en niet vanuit mijn benauwde ik eerst wereldje waarin anderen die niet in mijn straatje denken en doen in mijn ogen debiel en egoïstisch zijn .

      Aldus de logica van het wezen dat Zmirlap heet.
      Jij en ik zijn hier op WEL uitgepraat, tot ziens knul.

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Op. De. Kast! XD

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
 2. Hannes

  Zo te zien zijn het blije mensen.

  Als ze is overleden kan ze herinnerd worden als iemand die zes blije mensen op de wereld heeft gezet.
  Dit ter compensatie van alle zeurpieten.

Reacties niet toegestaan