Videogame: Sla Anita aan gort

Anita Sarkeesian is een activiste die strijdt tegen vrouw-vijandige beeldvorming in de media en vooral in videogames. Ze is gewend aan harde kritiek. De videogame waarin je het gezicht van Anita aan gort kunt slaan  is heel erg extreem... Met elke muisklik komt er een klap en een verwonding bij. Zo ziet Anita er zonder digitale verwondingen uit:

Bron(nen):   HuffPost  ProgrThinker    

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. JerushaG

  Je moet toch wel een zieke geest hebben als je geniet van dit soort “spelletjes”. (En je zal wel weer humorloos worden gevonden als je er de “grap” niet van in kunt zien.) Lijkt me zelfs voor sommige “volwassen” mannen niet pedagogisch verantwoord, zo’n game.
  Wat doet die vrouw in godsnaam verkeerd dat er zó ontzettend agressief op gereageerd wordt?… Angstaanjagend, zulke latente vrouwenhaat. Waar halen zulke holbewoners het waanidee vandaan dat hen een bepaald recht ontnomen wordt?…

  • Marijkewerf

   Helemaal mee eens, Jerusha.

   (in antwoord op JerushaG)
  • John Bon

   Geen idee wat ze verkeerd doet, maar ze schijnt gewend te zijn aan harde kritiek. Dan ligt het voor de hand dat het zelf ook niet zo’n lieverdje is en dat ze extreme uitlatingen doet.

   (in antwoord op JerushaG)
 2. Marijkewerf

  Helemaal mee eens, Jerusha.

 3. Marijkewerf

  Helemaal mee eens, Jerusha.

 4. Marijkewerf

  Hhhhhh

 5. John Bon

  En als straks iemand het in het echt doet is het nooit de schuld van de makers van de videogame …

  Dit is gewoon ziek.

Reacties niet toegestaan