Wordt harde dictator zachter dankzij fotoshop?

Het is van alle tijden: Politici, die iets te verbergen hebben, laten foto's manipuleren. Fotoshop heeft dat erg makkelijk gemaakt. Dit is een fotoserie van president Assad van Syrie. Gefotoshopt? Oordeel zelf: Onderstaand een portret van Assad uit het ANP-archief: Zoek de verschillen: wallen onder de ogen, baardgroei, krullend borsthaar over boord, doorlopende wenkbrauwen. Het manipuleren van foto's is van alle tijden: Voorbeelden.    

Bron(nen):   HuffPost      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Alter Ego

  Liegen is allang geen kunst meer. Je komt er ooit achter wat de waarheid was. Maar bedriegen is in en voor de gek houden. Wordt gewoon al op school geleerd hoe je je medemens een poot, of 2, moet uitdraaien. Iedereen liegt, minstens 10 keer per dag, blijkt uit een onderzoek.
  En we doen er niet eens meer moeilijk over.
  Het hoort net zo bij het leven als eten, slapen of schijten.

  Van mij hoeft het niet meer.

 2. catchit64

  Eng mannetje zonder de Photoshop make up.
  Zijn vrouw daarentegen is toch wel een hele mooie vrouw (ook zonder photoshop) want als je afbeeldingen van haar Googled zijn er veel plaatjes te vinden.
  Jammer is wel dat zo’n mooie vrouw achter zo’n dictator blijft staan… of misschien is het een gedwongen verblijf dat weten we natuurlijk niet.

Reacties niet toegestaan