Beau wil DWDD wel presenteren

Volgens Beau van Ervens Doren is De Wereld Draait Door het programma en zou hij het dus graag presenteren. Voor het NPO-programma van Matthijs van Nieuwkerk zou hij zelfs wel willen overstappen naar de publieke omroep. „Er is natuurlijk maar één post waarvoor ik ooit naar de publieke omroep zou gaan: De Wereld Draait Door. Dat is voor mij hét programma, de enige reden om de overstap te maken,¨ zegt hij tegen Broadcast Magazine.

„In het midden van de avond in het midden van de samenleving met alle mensen die ertoe doen en er kijken anderhalf miljoen mensen naar. Met sport, cultuur, nieuws, muziek, humor, het ziet er goed uit, het is los. Kortom, werkelijk koren op mijn molen.”

¨Mijn grote pech is alleen dat Matthijs zo verschrikkelijk goed is… Ik vind Pauw en Jinek ook heel goed, maar hoe Matthijs high en low culture met elkaar verbindt op een manier die helemaal niet onecht voelt; je wilt gewoon bij Matthijs op de koffie en over van alles en nog wat praten. Ik heb gehoord dat hij allerlei angsten schijnt te hebben. Dat vind ik zó gek, want de allergrootste angst die mensen zouden kunnen hebben, is op dat tijdslot daar live televisie te moeten maken. En die angst zit er totaal niet, haha.”

 

Bron(nen):   BM