Deze hint verraadt wie de Mol is

De ontknoping van Wie is de Mol nadert en daarmee bereikt de geruchtenstroom over de identiteit van de Mol een hoogtepunt. Speelt Sarah, Merel of Nielson dit jaar een dubbelrol in het populaire tv-programma?

Hoogtepunt van de aflevering van zaterdag was ongetwijfeld het moment waarop Merel bij het spel met de houten stokjes het verkeerde pinnetje trok waardoor Nielson de vrijstelling voor de finale kon pakken. De nieuwslezeres suggereerde dat ze in een vlaag van verstandsverbijstering handelde, maar waarschijnlijker is dat ze doorhad dat zij nooit die vrijstelling kon krijgen en bovendien wist dat Sarah de Mol is én dat Nielson Sarah niet verdenkt. Zo zou ze dus op eenvoudige wijze de finale kunnen winnen.

Dat Merel gelijk heeft blijkt uit onderstaande hint die vandaag op Facebook verscheen. Tijdens de intro worden er puzzelstukken door het water getrokken. Een fanatieke kijker heeft die stukken bij elkaar gelegd en wist een gezicht te vormen. Op de afbeelding staat duidelijk een vrouw en volgens bijna iedereen is het Sarah. Heeft de regie hiermee verklapt wie de Mol is van 2019? Oordeel zelf.