Journalist verdeelt het internet: “Wij wisselen van kant in bed”

Steve O’Rourke deelde een onschuldig detail over zijn privéleven op Twitter, maar het internet kan er niet over uit. De Ierse journalist en zijn vriendin Amy wisselen regelmatig van helft in bed. Velen vonden dat een verschrikkelijk idee.

“We waren wat aan het kletsen op het werk en blijkbaar is het bizar dat Amy en ik niet elke nacht aan dezelfde kant van het bed slapen. Tijdens sommige nachten slaap ik liever bij het raam en in andere nachten verkies ik de deurkant. Dat is toch niet zo raar, of wel?” schrijft O’Rourke op Twitter.

Bijna 2.000 Twitteraars plaatsten een reactie. De meesten vinden het dus wel erg raar. “Hoe heb je iemand kunnen vinden om het bed mee te delen die óók vrede heeft met deze geintjes?” schreef iemand. “De enige reden dat ik nog bij mijn man ben is omdat ik vrees dat een andere partner mijn kant van het bed zou willen innemen.” Een ander schreef: “Dit is inderdaad extreem fucking bizar”.

De journalist reageerde na alle reacties als volgt:

“1. De eerste in bed mag kiezen.

2. Nooit onenigheid over gehad.

3. Kussens en boeken verhuizen mee.

4. We wisselen niet élke nacht.

5. Geen van ons beiden is een alien.”

Hij is overigens niet helemaal de enige die weleens van kant wisselt. Zo schrijft iemand: “Ons bed staat tegen de muur, dus we veranderen van kant afhankelijk van wie het eerst op moet”.