Is dit het dieptepunt? Influencer verkoopt eigen badwater voor 27 euro

Media
vrijdag, 05 juli 2019 om 9:45
welingelichtekringen header 1
Je zit in bad na te denken over manieren om meer geld te verdienen aan je bijna 4 miljoen volgers op Instagram. Je komt op het idee om het water waar je in zit te poedelen in een potje te stoppen. En te verkopen voor 27 euro. Je denkt: Zijn mijn volgers echt zo gek? Ja dus, binnen twee dagen heb je het badje leeg verkocht.
Het is de 20-jarige Belle Delphine, die al badderend het plan bedacht. “Ja, dit is echt badwater”, staat er op haar site. “Gebotteld terwijl ik in bad zit te spelen. Dit water mag enkel voor sentimentele doeleinden gebruikt worden, strikt verboden dus om het goedje op te drinken.”
Delphine was ook verbaasd. “Zo’n stevige respons had ik zeker niet verwacht. In twee dagen tijd zijn er vijfhonderd exemplaren de deur uitgegaan. Het was de bedoeling om iets grappigs te verkopen, en blijkbaar is het me nog gelukt ook.”
De dame weet sowieso goed een slaatje te slaan uit haar fans. Ze kleedt zich als een sexy game- of anime-figuurtje en maakt daar foto's van. Met een pruik en elfenoortjes is haar outfit al bijna compleet. Via donatieplatform Patreon kun je haar sponsoren vanaf 1 dollar. Betaal je 2.200 dollar dan krijg je toegang tot exclusieve selfies en meer gewaagde kiekjes. Je kunt ook posters of muismatten met haar foto erop aanschaffen.
Dit bericht bekijken op Instagram

What's one reason you'd be sent to hell for? 🔥

Een bericht gedeeld door Belle 19 (@belle.delphine) op