Alles wat je over boobies moet weten

Media
woensdag, 06 juli 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Volgens de mannen van het blog echte-mannen-drinken-whiskey grenst de belangstelling die echte mannen voor borsten hebben aan het obsessieve: ‘Echter, ondanks dat we het merendeel van ons leven aan borsten lopen denken, weten we er verbazingwekkend weinig van.’ Daarom hebben ze bij het blog over –zo zeggen ze zelf- alles wat een echte man aan het hart gaat: whiskey, style, cars, tech and tits, een infographic gemaakt: Alles wat je over boobies moet weten. Zoals: - Er wordt per maand 2.5 miljoen keer op de woorden tits & boobs gezocht via Google. - Van alle borstvergrotingen vinden de meeste in China (15%) en de VS (14%) plaats. De minste in –ondermeer- in België, Thailand, Saudi Arabië en Portugal (0-1%). - Een derde van de vrouwen is blij met haar boobies, maar het merendeel zou ze wel groter willen.
Een opmerkelijk feitje is dat mannen borsten ongeveer net zo’n belangrijk onderdeel van de vrouw vinden als haar intelligentie. Toegegeven, de respondenten waren voor het merendeel jongens onder de 21, maar worden mannen mentaal ooit ouder? Beste beroemde borsten? Op nummer 1: Scarlett Johansson.
Tenslotte: het is volgens de statistieken ook zo dat borsten an sich steeds groter worden. De gemiddelde borst in de VS en het VK is ruim 2 cupmaten gestegen.
Over dit en nog veel meer over borsten op overgangstergirls, ook daar vind je de graphic onderaan de pagina (klikken om te vergroten).