Bonus voor John Edwards

Media
door Admin
maandag, 15 maart 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Al enkele keren vroegen we op deze plaats uw aandacht voor de lotgevallen van John Edwards, voormalig presidentskandidaat in de Verenigde Staten, die zichzelf te gronde richtte door a) een bijvrouw te nemen, b) haar te bezwangeren, c) haar op de loonlijst van zijn campagnestaf te zetten, d) alles te ontkennen, e) een hulpje vroeg de vaderschapstest zo te manipuleren dat hij vrij zou worden gepleit van het ongewenste vaderschap en f) al die tijd de ideale echtgenoot bleef spelen voor zijn aan kanker lijdende vrouw Elizabeth.
De kwesties g t/m z laten we hier nu maar even rusten, voor de liefhebber van dit koningsdrama verwijzen we naar het boek over de affaire, dat nu hoog op de Amerikaanse bestsellerlijsten staat. Terwijl Edwards ongetwijfeld ergens naar adem ligt te snakken, proberen veel media een graantje mee te pikken van de bloedstollende gebeurtenissen en het moet gezegd dat GQ, het glamarous maandblad voor de modebewste man, daarbij niet is achtergebleven.
Vandaag presenteert GQ namelijk een uitgebreid vraaggesprek met de bijvrouw in kwestie, Rielle Hunter, die in de VS inmiddels ook al reuze bekend is en op bijgaande foto ziet u haar met de kleine Edwards, ook al heet het meisje Quinn. In de lead van het stuk staat: "Now, after years of silence, the other woman speaks." Het is een zeer uitgebreid interview (10.000 woorden) en we willen u niet onthouden wat Edwards zei toen hij voor het eerst een nacht bij zijn splinternieuwe vriendin verbleef: "Falling in love with you could really fuck up my plans for becoming president."
Bron(nen): GQ Newser