Erven is een vak

Media
door Admin
zaterdag, 20 maart 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Het blijft verdomde moeilijk om mannen met veel geld van hun fortuin af te helpen. Zeker, de slaapkamer is de beste plek om een aanval op iemands bezittingen in te zetten, maar dan. Ook daarna zijn er nog veel hindernissen die een sta-in-de-weg vormen, op weg naar de vele miljoenen van een ander.
Vandaag melden Amerikaanse media dat de erven van Anna Nicole Smith er niet in zijn geslaagd de 300 miljoen dollar binnen te slepen die tot haar erfenis zou behoren na de dood van haar laatste echtgenoot, de schatrijke olietycoon Howard Marshall.
U weet wel, Anna Nicole was een rondborstige playmate die op haar 26ste trouwde met de 89 jaar oude miljardair. Ze hadden elkaar ontmoet tijdens haar werk in een stripclub.
Het had er alle schijn van dat het nieuwe stel gelukkig was, maar omdat Marshall zo verschrikkelijk rijk was - zijn fortuin bedroeg meer dan een miljard dollar - gaf dat toch wel scheve ogen. Op enig moment gebeurde wat iedereen vreesde: de oude baas gaf de geest (ze waren toen 14 maanden gelukkig getrouwd geweest) en Anna Nicole hoefde nu - in 1995 - niet langer voor spijkerbroekmerken (Guess) te poseren om aan de kost te komen: er lag een aardige erfenis op haar te wachten van haar betreurde maar godzijdank wettige echtgenoot.
Tot zover het sprookje, nu de nachtmerrie. Want door verdriet overmand, kwam op enig moment ook een einde aan het mooie leven van de zo blonde Anna Nicole en in 2007 stierf ze moederziel alleen in een hotelkamer in Florida, oorzaak: een overdosis drugs. Haar erfgenaam, zoon Daniel uit een heel andere verbintenis, was 6 maanden eerder overleden. Maar godzijdank had ze ook nog een klein dochtertje wier leven nu in dat van een prinses zou veranderen - al was niet bekend wie precies de vader van dit kind was. Weliswaar claimden meerdere heren dat zij de vader waren en dat ze zich derhalve alvast graag om de erfenis wilden bekommeren, maar de Amerikaanse rechter heeft nu uiteindelijk anders besloten. Het geld gaat gewoon naar de zoon van de oorspronkelijke eigenaar, naar W. Pierce Marshall, en de (mogelijke) nabestaanden van Anna Nicole krijgen helemaal niks. Wel komt er in 2011 een opera over al deze bizarre avonturen. Wie daarvan de copyrights in zijn bezit heeft, vermeldt het artikel op Breitbart niet. 
Bron(nen): Breitbart