Groot zanger, klein probleem

Media
door Admin
zaterdag, 11 april 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Bruce Springsteen heeft een klein probleem. Hij wordt verdacht van overspel en hoe druk hij ook ontkent dat er iets loos is, lekker zit het hem niet.
Op zich zijn dit natuurlijk berichten uit de wereld van de rock & roll die niet echt schokkend mogen heten. Je bent popster of je bent het niet. Maar Springsteen heeft er de afgelopen jaren zoveel werk van gemaakt zichzelf als rechtschapen af te schilderen, en dan is dit voor menigeen toch een tegenvaller.
De zaak kwam aan het rollen toen ene Arthur Kelly voor de rechter klaagde dat zijn vrouw een verhouding met de grote zanger was aangegaan, nadat ze elkaar in de sportschool hadden ontmoet. Het leek hem redelijk dat hij een fikse vergoeding tegemoet kon zien en om zijn argumenten kracht bij te zetten, verstrekte hij de nodige bijzonderheden uit de slaapkamer van Springsteen en z’n nieuwe vriendin.
Het gaat Welingelichte kringen te ver om hier gedetailleerd verslag van te doen, maar neemt u van ons aan dat The Boss hier lelijk te kijk stond. Ook al omdat Springsteen keurig getrouwd is met een van z’n voormalige backing zangeressen, en ze samen drie kinderen hebben.
Jarenlang lukte het hem - altijd in zijn vieze spijkerbroeken - als een hardwerkende vaderlandslievende oprechte man/echtgenoot te boek te staan door steeds maar ‘Born in the USA’ te zingen. En nu dit.
Springsteen heeft er onmiddellijk een persbericht uitgegooid en daarin onderstreept dat zijn huwelijk beter is dan ooit. Nu maar hopen dat zijn overwegend simpele aanhang hem vergiffenis schenkt.
Bron(nen): The Independent