Linkse directe

Media
door Admin
woensdag, 08 juli 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Als er een nieuwe game op de markt komt over sport, zijn de spelletjesmakers wel zo handig hier de meest populaire sporters in te laten figureren.
Zo zie je bijvoorbeeld in de laatste voetbalspelletjes de voetballers die in de Champions League furore maken. Dat is ook een goede aanleiding om steeds weer nieuwe spelletjes op de markt te brengen. Want Cristiano Ronaldo moet voortaan natuurlijk in het shirt van Real Madrid spelen - en niet langer voor Manchester United op het veld komen.
Gaan we over naar boksen.
Er zijn geen bekende boksers meer, want niemand kijkt er nog naar - die sport is als populaire sport zo'n beetje verdwenen. De nieuwe video game Round 4 doet hier niet moeilijk over. En haalde gewoon wat oude boksers uit de kast. Dat betekent dat Muhammad Ali, Mike Tyson en andere oudgedienden door de ring dansen en rake klappen uitdelen. Voor de rest is alles net zo levensecht als bij andere games.
Dus als u uit de kinderkamer wrede geluiden hoort en als er flink op een ander wordt losgetimmerd en uw zoontje helemaal in de ban is van de manier waarop mensen elkaar verrot slaan, niet schrikken.
Dan is hij gewoon Round 4 aan het spelen en kunt u zich gerust nog eens omdraaien.