Tiger Woods in opspraak

Media
door Admin
woensdag, 02 december 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
De Angelsaksische media staan al dagenlang vol met de avonturen van Tiger Woods in homestate Florida. Op zich gaat het om alledaagse huwelijkse misere, niets bijzonders.
Tiger kreeg thuis - naar men aanneemt - ruzie met zijn blonde vrouw, het fotomodel Elin Nordegren, om een andere vrouw. Bijzonder gehaast ontvluchtte de golfer daarop de echtelijke woning en knalde met zijn Cadillac tegen een boom. Waarna de hem achterna gesnelde Elin hem uit de wagen redde.
Een andere versie van de gebeurtenissen wil dat mevrouw Woods iets minder beheerst optrad en haar ontrouwe man met golfsticks aftuigde, waarna hij met een bebloede kop rondliep. Hoe dan ook, de ruzie tussen de 2 is wereldnieuws en nu steekt een ander, inmiddels bekend element de kop op: de vrouwen melden zich, die zeggen dat ze seks met hem hebben gehad. Eentje rept zelfs van spannende geluidsfragmenten die eventueel ook leverbaar zijn. Het wachten is op de sensatiebladen die met hun chequebooks komen. Deze reacties doen erg denken aan 'de vrouwen van Berlusconi' die zich maar al te graag meldden, toen de Italiaanse premier in opspraak kwam om zijn ontrouwe levenswandel. Andere overeenkomst is hun beider fortuin. Berlusconi is zeer vermogend, Tiger Woods sloeg al meer dan 1 miljard dollar aan prijzengeld bij elkaar. Vroeger moest een prostituee aan de kost zien te komen door seks met mannen. Inmiddels is afpersing en chantage een leuke bijverdienste.
Bron(nen): The Times