Twitter wordt met het uur bozer op ING

Media
door Admin
maandag, 10 maart 2014 om 9:57
welingelichtekringen header 1
ING mag m'n gegevens best aan bedrijven doorspelen hoor. Het liefst aan andere banken, waar ik vervolgens naar overstap. Doei #. ING-klant in winkel: "Die zijn mooi! Mag ik eens kijken?" *verkoopster checkt scherm, lacht smalend* "Kijken wel, ja" Oh, dat bedoelen ze dus met de klant centraal stellen ‏ Lastig, een bankrekening opzeggen. Maar als # dit niet terugdraait zit er niets anders op. ‏ Vroeger had je een rekening bij ING. Nu heeft ING jouw rekening # Dat een tuincentrum via je bank weet dat jij in maart je bolletjes plant en je een speciaal aanbod doe ‏ ING wil je betaalgegevens verkopen aan bedrijven 'voor gerichte advertenties' Blij dat ik daar weg ben! #ING #privacy ING wil betaalverkeer verkopen Weer een reden om minder te pinnen en vaker met cash te betalen #privacy Geen angst, Landgenoten. #ING slaagt er niet eens in om de website online te houden, laat staan dat men uw transacties boven water krijgt.
ING is helemaal van de pot gerukt! # geldt kennelijk niet met pin betalingen. Wat mij betreft mag #ING omvallen via bankrun. ‏
ING lanceerde in het FD vandaag het voornemen de betalingsgegevens van klanten te gaan doorverkopen aan bedrijven, die zo te weten kunnen komen wat je koopt en wanneer je geld hebt. De praatprogramma's op radio en TV zullen het de komende dagen druk hebben met deze inbreuk op de privacy. Twitter is nu al boos.
Slecht Volk
hellahueck
Sandra Olsthoorn