‘Wil handjevol azijnpissers inbinden, alsjeblieft’

Veel reacties op Twitter op de uitslag: @MarieJoseGMH Zoveel #vvd stemmers dus zoveel mensen in dit land die 't niet interesseert dat zieken armen en mensen met beperking kapot gaan vreselijk ‪@TonElias Wat een hartverwarmend vertrouwensvotum voor de VVD vandaag. Prachtige dag. En wil het handjevol azijnpissers hier wat inbinden svp. ‏‪@paululenbelt Om bijna 04.00 nog geen eindresultaat? Kan die stemcomputer terugkomen? Potlood, papier en hand tellen is niet van deze tijd. ‪@kvdlinde Voor het slapen gaan een diepe buiging voor de #VVD en #PvdA campagneteams. En ook #50Plus ‪@TomKleijnUSA NYTimes over Nederlandse verkiezingen: 'a sigh of relief to European allies’ ‏‪@JanHoedeman #VVD-fractie heeft morgen precies genoeg stoelen voor de nieuwe fractie. Bij 41plus waren er staanplaatsen gekomen. ‪@Modernegezegden De #PvdA huurt compleet Paradiso af, terwijl de #VVD in een veel te kleine partytent staat. Lijkt me duidelijk wie er op de kleintjes let. ‪@coen3fm Deze grappige #VVD poster gaat het net over. ‏‪ ‏‪@JanvanderS  Eens kijken of Wilders nu stopt met blonderen ‏‪@JeanneDoo ik zou zóveel respect hebben voor een politicus die zegt "ik kan wel janken" "ik voel me klote" ipv er een idiote draai aan te geven ‏‪@BartVeldkamp Na 2 jaar rechts beleid en dan als SP niets winnen? Ik zou met tomaten gaan gooien.... ‪@volkskrant Is deze uitslag een nee tegen de nee-partijen? @LuukKoelman: Maurice de Hond. Zijn vrouw wil scheiden omdat hij er altijd naast zit. @Leon_Willens Partij voor de Peilingen haalt kiesdrempel bij lange na niet ‏‪@drsYell Jezus wat zijn er veel psychopaten in NL. 41 zetels naar de VVD. Miljoenen mensen die NL uitleveren aan banken en zwakkeren laten betalen. @JDSnel Nog vier jaar de vlerkerigheid van Rutte is een onverdraaglijk vooruitzicht. @kajleers En: coalitiemogelijkheden ernstig beperkt. Er moeten partijen bij #VVD en #PvdA voor meerderheid in Senaat.        

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Willem Brouwer

  Poen, Poen, Poen

  • André Somers

   Waarom ging hij ook alweer naar die club? Het is niet alsof hij als jeugdspelertje was opgeleid bij Arsenal, is het wel?

   (in antwoord op Willem Brouwer)
   • daan_van_boxtel

    Hij is van Feyenoord naar Arsenal gegaan en heeft 8 jaar lang voor die club gespeeld. Zonder hem waren ze al jaren geleden weggezakt naar de subtop, nu konden ze nog enigszins aanhaken. Ongetwijfeld speelt geld ook wel een rol, maar bij Manchester United heeft hij twee keer zoveel kans om een prijs te winnen en dat is ook wat hij wil.

    (in antwoord op André Somers)
 2. Fros Ted

  De dag wanneer WO3 gaat beginnen, is de dag dat ze voetbal verbieden.

 3. Dead Silence

  Jaja, in Engeland zitten de helden.

 4. Le_bon_sauvage

  Toch raar, Rutte mag wel pagina-groot in z’n partijblaadje Televaag de PvdA een bedreiging voor ‘t land noemen….maar als je kritiek hebt op VVD ben je (volgens bitterballenkoning Elias) een azijnpisser?

  Ik kan me verontwaardiging voorstellen, zelden zo’n plat populistische campagne van VVD gezien als deze keer. Als dat dan effect heeft, dan is er een momentje waarop je twijfelt aan je medeburgers. Maar goed, zo werkt democratie, niet te lang bij stilstaan.

 5. kletsmajoor

  “… Kan die stemcomputer terugkomen? …”

  Graag! Maar laat hem dan wel door Rop Gongrijp en z’n hackers ontwikkelen.

Reacties niet toegestaan