Geef Sharia4 een enkeltje profeet Mohammed

Nederland krijgt de Sharia4 die het verdient Slimme jongens, de jongens van Sharia4. Ze bekijken een volksaard en weten vervolgens precies hoe zij kunnen opereren. De Nederlandse volksaard is gewogen en te laf bevonden door de jongens (en meisjes?) van Sharia4. Op overtuigende wijze weten zij hun misnoegen kenbaar te maken en via indirecte doodsbedreigingen weten zij de juist snaar van angst te raken. Kudos dus voor de psychologie van Sharia4 daar zij weten dat geen enkele Nederlander naar de AK47 zal grijpen om deze geitenneukers een enkeltje profeet Mohammed te geven. Sharia4 krijgt dus alle ruimte op alle niveaus zichzelf te kunnen uiten over een film waarin de profeet naar hun zeggen wordt beledigd. Het eerste bewijs van de laffe Nederlandse volksaard zijn we bij burgemeester in oorlogstijd van der Laan die niet ingrijpt bij de eerste illegale demonstratie en  zelfs een tweede demonstratie toestaat onder het mom van vrijheid van meningsuiting. Zal wel het aloude Nederlandse gedogen zijn. Een tweede bewijs van de laffe Nederlandse volksaard is het relativeren door D66-achtige figuren die onmiddellijk de aandacht wensen af te leiden door te wijzen naar christen en naar joden, alsof aanhangers van deze religies de laatste tijd de straat zijn opgegaan om een Amerikaanse ambassadeur te verkrachten en te vermoorden, of om overal ambassades van islamitische landen in de hens te steken. Deze laffe Nederlanders relativeren alsof er geen morgen bestaat, want zij zijn bang voor hun eigen schaduw. Een derde bewijs van de laffe Nederlandse volksaard is de rol van de media waarin arabisten en Arabisch ogende mevrouwen er alles aan mogen doen het probleem te bagatelliseren. "Zo erg is het allemaal niet" en "die fundamentalisten daar is best wel mee te prietpraten." Een laatste bewijs dat Nederland de sharia4 verdient is het doodeenvoudige feit dat Nederlanders hard roepen vanaf de zijlijn, maar weigeren een grote tegendemonstratie te houden waarin duidelijk wordt aangegeven dat het genoeg is. Ja, er worden meerdere artikelen geschreven, maar die lijers van sharia4 zullen dat echt niet lezen.  Een demonstratie echter met teksten als: "onthoofd alle geitenneukers die de Nederlandse wet niet respecteren", of "dood aan alle salafisten die Nederland onteren" zou een leuk beginnetje zijn. Sharia4 weet echter dat Nederlanders te laf zijn en op hun ikea-bank blijven zitten terwijl andere punnikende Nederlanders de daden van sharia4 tot hun dood blijven goedrelativeren. Kudos dus voor Sharia4 jongens- en meisjes die het wel aandurven voor hun mening op te komen en de rug recht te houden. Deze column verscheen ook op Columnisten.eu    

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Ik kocht een vogelvoederbakje

  Ik hing het op mijn achterbalkon en vulde het met zaad.

  Wat een mooi vogelvoederbakje was het, toen ik het liefdevol vulde met zaad.

  De kostprijs van het zaad was te verwaarlozen voor al het moois dat ik hiervoor in de plaats kreeg.

  Binnen een week hadden we honderden vogels, gebruik makend van de onafgebroken stroom van vrij en gemakkelijk bereikbaar voedsel,
  waarvoor ze niet de minste inspanning moesten leveren.

  Maar toen begonnen de vogels nesten te bouwen in de holtes van het
  balkon, boven de tafel en naast de barbecue. Toen kwam de poep. Die is overal aanwezig: op het tegelterras, de stoelen, de tafel, …..overal! En toen werden een aantal van de vogels vervelend en waren ze nog moeilijk weg te krijgen. Ze maakten duikvluchten en probeerden mij te pikken, zelfs al had ik ze op mijn kosten gevoed. Andere vogels waren onstuimig en luid. Ze zaten op het
  vogelvoederbakje en krijsten en schreeuwden tegen me. Alle uren van de dag en de nacht eisten ze dat ik het moest vullen als het voedsel bijna op was.

  Na een tijdje kon ik zelfs niet meer gaan zitten op mijn eigen balkon
  achter het huis. Dus nam ik het vogelvoederbakje weg en in drie dagen waren de vogels verdwenen. Ik heb hun rommel schoongemaakt en haalde de vele nesten die ze overal op en rondom het balkon hadden gebouwd weg. Al snel was het
  achterbalkon weer als vroeger.

  Stil, rustig….. en geen één kwam nog op voor hun recht op een gratis maaltijd.

  Laten we nu eens in de ware werkelijkheid bekijken.

  Onze regering geeft gratis eten, sociale woningen, gratis medische
  zorg en gratis onderwijs, en laat iedereen die hier is geboren
  automatisch inwoner zijn. Daardoor stroomden de illegalen toe, met tienduizenden.

  Plotseling gingen onze belastingen omhoog voor “gratis” diensten;
  kleine appartementen voor vijf gezinnen; Je moet nu 6 uur wachten voor een spoedarts; Uw kind uit groep 4 is achter met andere scholen, omdat meer dan de helft van de klas geen Nederlands spreekt. De havermoutpap komt nu in een meertalige doos.

  Ik moet aan de telefoon “Druk op één” doen om mijn bank in het
  Nederlands tegen me te horen spreken. Er wapperen mensen met vreemde vlaggen en lopen krijsend en schreeuwend door de straten en eisen nog meer rechten, nog meer vrijheden en nog meer van alles gratis.

  Gewoon mijn mening, maar misschien is het hoog tijd voor de overheid om de voederbakjes weg te nemen. Als u het hiermee eens bent, geef het door; zo niet, ga dan gewoon verder met het opruimen van de poep.

  • Le_bon_sauvage

   ach, zelfs mensen die vogeltjes kijken zien alleen wat ze willen zien. Het automatiseren van telefonische diensten linken aan de instroom van arbeidsmigranten (gehaald door nederlandse ondernemers), dan ben je wel een heel veknipte Nico de Haan. En ook eentje die eigenlijk helemaal niet van vogeltjes houdt, maar alleen van huismussen.

   (in antwoord op Dead Silence)
 2. FloatingSoulPeter

  Mensen zijn net als vogels, Dead Silence ? 😉
  Ik vrees dat het hier niet zo werkt.
  Wij zijn verantwoordelijk voor de misdaden overal ter wereld tegen de menselijkheid zoals dat tegenwoordig zo mooi heet.
  Veroorzaakt door ons eigen kapitalisme en hebzucht.

  Natuurlijk had Amerika Azië nooit binnen moeten vallen.
  Maar ja, er zat een krisis aan te komen dus moest er weer oorlog komen. Hoe kon je dat zo makkelijk verbergen als nu gegaan is ?
  Amerika domineert nog, maar niet lang meer.

  Haatzaaien moet door iemand begonnen zijn.
  Nee, Amerika komt de christenen nergens (meer) te hulp.
  Eerst waren het de kommunisten, maar die zijn zo goed als verdwenen.
  Dus nu moet er een nieuwe vijand gezocht worden.

  Je vergeet dat het kapitaal nu in die oliestaatjes zit.
  De sjeiks hebben het voor het zeggen.
  En dat zijn geen miljardairtjes die nu meer in Azië zitten.
  Dan hebben we dat rare China nog. Dat niet gelovig lijkt.

  Je legt het hier af tegen “kulturen”.
  Maar goed, we kunnen Turkije nog te vriend houden en die bij de EU inlijven ? 😉
  Feit zal het zijn dat de sharia openlijk wordt ingevoerd in de EU als dat gebeurt.
  Wat nu al is gebeurd door ONS te veroordelen.
  Ze zwichten in Brussel wel makkelijk en dat gekke spel rond die olie valt echt niet meer te volgen.
  Het kapitaal is altijd de baas geweest en nu moet Europa gered worden door olieboeren.

 3. Le_bon_sauvage

  Frank, voor jou leggen we ‘t nog 1x uit jongen, maakt helemaal niet uit hoor dat je het nog niet begrepen hebt, sommige mensen zijn gewoon wat trager dan anderen: vrijheid van meningsuiting wordt alleen begrensd door de wet, zonder aanziens des persoons.

  En niet reageren op iedere scheet van baardmannen in een witte jurk is een bewuste keuze. Dat laf noemen is erg kinderachtig, en eigenlijk nog verwerpelijker dan dat het dom is.

  Als jij een objektieve “erg-o-meter” hebt uitgevonden, die vaststelt “hoe erg het dan allemaal wel is,” dan praten we weer verder.

Reacties niet toegestaan