GeenStijl: De PVV is dood. Opbokken met de PVV

Volgens GeenStijl, lang niet onvriendelijk geweest over Geert en zijn partij, heeft de PVV zichzelf overleefd. Lees even mee: "De PVV is morsdood. Net als GroenLinks. Niks meer waard. Een lege huls. Oppositie voeren kunnen ze niet. Het spastisch gebrul over islamisering en de EU is totaal niet meer geloofwaardig. Schofferen en schreeuwen heeft nog nooit gewerkt als serieus beleid. Of als nuttige oppositie. Hier de oogst van de afgelopen dagen: huilen om de EU, huilen om Erdogan, huilen om Oud-Links, nog meer huilen om de EU en natuurlijk een randgestoorde symboolcampagne. Inclusief online petitie. Kortom, vervelende, creatiefloze herhaling. En een politieke partij die jarenlang in herhaling valt, is een dode politieke partij. Want die krijgt blijkbaar nooit voor elkaar wat het belooft. Bovendien is de impact van de PVV ten opzichte van een jaar geleden nagenoeg nihil. Kreeg Geert Wilders vroeger alle handjes op elkaar met een halve tweet, tegenwoordig ligt hij minder in de markt dan Flippo's, Tamagotchis en de snap armband (*). Het is over. Het is voorbij. Het PVV-effect is genivelleerd. Nobody gives an intercourse. Kom op, Geert. Je hebt gefaald en bent mislukt." Lees hier verder

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. knier

  Men moet niet vergeten dat dat “Geen Stijl” is.
  Het zou me niet verbazen als schrijver van dit werkje per reactie en/of klik betaald krijgt.en reken maar dat de GS honden iedere keer de hapklare brokken verslinden als Quit weer een treiter stukje schrijft.
  Nu moet ik wel zeggen dat de schrijver een beetje gelijk heeft,in dit geval dan.

  • DutchBag

   Voor mijn gevoel beweert GeenStijl elke +- 6 maanden dat de pvv dood is.

   (in antwoord op knier)
 2. Prikker

  De hype is alweer voorbij ?

  Op naar de volgende hype dan…

  • Bert Hilhorst

   Bijvb., dat de PvdA nog steeds een sociaal democratische partij is?.

   (in antwoord op Prikker)
 3. zo maar iemand

  Wat is opbokken?

 4. John JohnN

  Waarom heeft iedereen het toch altijd over een “partij” als PVV? Het is toch gewoon “Geert Wilders”? Hij leeft nog, is goed betaald en wordt goed beschermd, wat wil een mens nog meer?

  • Politiek_Correct

   Ik gun jou hetzelfde salaris, en dezelfde bescherming toe, die Geert Wilders ook krijgt, voor het aan de kaak stellen van de vele misstanden in de Westerse samenleving die de islaam ons schenkt. En ook dezelfde bedreigingen die Wilders krijgt, zijn jouw gegunt.

   (in antwoord op John JohnN)
 5. wands8888

  De PVV is dood maar wel de grootste… lijkt Jezus wel.

Reacties niet toegestaan