Quinsy Gario (de anti-Zwarte Piet) zegt dat we overdreven droef zijn omdat de slachtoffers blank waren

Wie al dacht dat Quinsy Gario, de man die er voor zorgde dat de Zwarte Piet-discussie onaangenaam werd, de dingen mogelijk wat zwart-wit ziet leest op twitter de bevestiging. Quinsy denkt dat de rouw nu zo diep is omdat de slachtoffers blank zijnQuinsy

19 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  Mijnheer anti- zwarte piet lijkt zich steeds meer te ontpoppen tot een opzweper van emoties. Het lijkt me dat er andere internationale bewegingen achter zitten die doelen nastreven om mensen uit elkaar te spelen ( genoeg onderzoek hierover ).Ooit was er een vliegtuig neergestort met Surinaamse- Nederlandse jonge voetballers. Gekleurd Nederland waaronder blank ( is uiteindelijk ook een kleur ), hebben vele rouwdiensten gehouden, waaronder in de RAI waar alle culturen aanwezig waren om het verlies samen te delen . Deze anti- piet met zijn vrienden is erop uit om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. Ik probeer het negeren, het is niet goed omdat we tegen zoveel zinloosheid ons niet kunnen verdedigen.Ratio,mededogen, relativeringsvermogen met de tegenwoordige tijd speelt kennelijk geen rol .

 2. AT

  Walgelijk mannetje zeg! Huidskleur is hier totaal niet aan de orde. We rouwen om landgenoten, wie het ook zijn.

 3. Diederdick

  Een heel onaangenaam mens.
  Lijkt mij reden om deze man niet de aandacht te geven waar hij blijkbaar om vraagt.

 4. Burgermans

  Die vent is dus zelf een racist.

 5. jimdhed67

  kan iemand deze respectloze racistische schoft een lesje leren aub ?

  • marianne martens

   ja, jimhed67 dat zouden we met veel mensen kunnen doen, ook al begrijp ik wat je schrijf,t alleen zouden we andere tactieken moeten gebruiken anders vallen we met open ogen in de kuil die deze anti- piet en de zijnen, voor ons heeft gegraven.

   (in antwoord op jimdhed67)
  • Har Davids

   De zwaarste straf voor narcisten als Quincy: negeren!

   (in antwoord op jimdhed67)
  • jimdhed67

   ik bedoelde het niet als in geweld gebruiken, zo kwam het misschien wel over en inderdaad, dat zou hij geweldig vinden als hij een paar klappen van een blanke zou krijgen, heeft hij weer wat om te zeuren. misschien is negeren inderdaad het beste, maar dan zouden alle media dit en masse moeten doen

   (in antwoord op jimdhed67)
 6. harrr

  Tsja, zo maak je natuurlijk van je “ik word gediscrimeerd” natuurlijk een self-fulfilling prophecy.
  Je kan overal wel discriminatie in zien.
  Maar gelukkig wordt het toch voornamelijk als verklaring gebruikt voor hun eigen falen…..

 7. Karel Kritisch

  Kijk daar zien we de ware aard van de racistische hitser Gario. Wat een stuk verdriet.

 8. Kees Cornelder

  Mooi dat meneer Gario dit vindt, maar mag ik even kotsen? Is meneer soms geteisterd door het tropisch-zompige weer van vandaag in de Amsterdamse grachtengordel? Dat moet eigenlijk wel.
  Advies: neem af en toe een verkoelende duik in die mooie grachten daar. Wedden dat het helpt?

 9. Henri Schoots

  Een vriendin van me poste dit op facebook; “En dan merk je ineens dat Nederland betrekkelijk klein is..steeds meer verhalen hoor je en lees je op je facebook over mensen die ze kenden die voor hun wel verdiende vakantie de vlucht mh17 namen…”. De tweet geeft alleen aan hoe alleen en geisoleerd die is dat hij wederom niet begrijpt wat hij doet.

 10. zo_maar

  Ik heb me voorgenomen vooral vrede in mijn directe omgeving te ‘bezigen’. Er is zo weinig (niets) wat ik daadwerkelijk kan doen aan Gaza, Syrie, Isis en de Oekraine. Een mening geven of een kant kiezen helpt helemaal niets, en intussen bloedt mijn hart voor al die slachtoffers. Het lijkt net alsof de domme haat aan de winnende hand is. En ook mijn medeleven lost niets op. Vandaar dat ik liever/vreedzamer wil zijn voor mijn omgeving. Dan doe ik toch nog iets. Vaak lukt me dat niet.

  In geval van Quincy Gario kost het me grote moeite ‘to keep my peace’. Wat bezielt die man om zoiets te denken, te tikken en de wereld in te sturen? Het woord ‘lijkenpikkerij’ kwam bij me op. Alweer een mening die niet tot vrede leidt. Waarschijnlijk zal hij zich niet hebben gerealiseerd wat hij tikte. Of hij is zo beroepsgedeformeerd dat hij alles alleen nog maar in bruine mensen/witte mensen kan zien. Of zo. Maar het blijft uiterst dubieus en intens kwetsend voor de mensen die een dierbare moeten missen nu.

  • Har Davids

   Het gaat mensen als Quincy niet om de zaak waarvoor hij zich zegt in te zetten, het is een grote ego-trip voor hem en zijn gelijken. Dat er ook ‘bruine’ mensen aan boord waren, vergat Quincy in zijn gretigheid om zijn mening met de wereld te delen, want het zijn natuurlijk alleen de blanken die wel eens in het vliegtuig stappen.

   Naar mijn gevoel net zo gestoord als Geert Wilders, zij het in een andere verpakking.

   (in antwoord op zo_maar)
 11. Fyrex

  Klagen over rasicme en daarna zelf de rasict uithangen. Dan nog eens het lef hebben om zich als slachtoffer voor te doen. Zijn geloofwaardigheid is bij deze nul komma nul geworden.

 12. ron g

  Eigenlijk goed dat deze meneer nu door de mand is gevallen. Hoeven we hem nooit meer serieus te nemen en ik hoop dat de linkse media nu eens eindelijk stoppen deze verwerpelijke racist een platform te bieden.

 13. Arjan

  Er is vast nog wel een zwart plekje voor deze malloot in Uganda! Wel graag een plekje zonder internetverbinding en telefoon.

 14. RP Geniet

  Ik beloof plechtig ook dit jaar weer zwarte pieten op ons sinterklaasfeest in te huren

 15. Dead Silence

  Quinsy, mooie pietennaam overigens, kan de zak krijgen.

Reacties niet toegestaan