De beste draadloze cirkelzagen van 2022

De cirkelzaag is een hoofdbestanddeel van elke houtwinkel en om de allerbeste draadloze cirkelzagen op de markt te vinden, doe je er goed aan om dit artikel te lezen. Of je nu op zoek bent naar een professionele zaag of een prijsmodel voor een incidenteel klusje in en om het huis, onze diepgaande evaluatie biedt deskundige aanbevelingen op basis van waarde en prestaties. We organiseren onze gegevens zodat je gemakkelijk modellen kunt vergelijken om de beste draadloze cirkelzaag te vinden voor je behoeften en budget. 

SKIL CR540601 

De SKIL CR540601 heeft geweldige functies en verrassend goede prestaties voor de prijs. Het is zeker geen hulpmiddel op professioneel niveau, maar het zal goed werken voor de meeste doe-het-zelftaken. Het mist een paar handige functies, maar de zichtlijnen zijn vrij nauwkeurig, waardoor het een uitstekende keuze is voor lichte houtbewerking en weekendwerk rond het huis. Bovendien heeft de SKIL een lange batterijduur, dus je kunt erop vertrouwen dat hij klaar is om te gaan wanneer je hem grijpt. Gezien de betaalbare prijs mist de CR540601 een paar handige functies die andere cirkelzagen in dit artikel wel hebben. 

Milwaukee M18

De Milwaukee M18 is een snoerloze cirkelzaag voor wie hoogwaardige resultaten wil. Deze zaag maakte indruk op iedereen, omdat hij dwarse sneden over de volledige diepte maakt zonder enig teken van moeilijkheden. De schoen en zijn componenten hebben duidelijk gemarkeerde diepte- en graadindicatoren die het instellen van de zaag voor een zaagsnede gemakkelijk en nauwkeurig maken. De actie van alle aanpassingen is soepel en ze worden op hun plaats vergrendeld met hendels - een veel betere optie dan knoppen. De zichtlijnen van 90˚ en 45˚ aan de voorkant van de schoen zijn ook perfect. Gezamenlijk stellen deze functies je in staat om precisiesneden te maken. 

Makita XSS02Z

De Makita XSS02Z is een betrouwbare snoerloze cirkelzaag. Hij zaagt als de beste, maar biedt gebruikers tegelijkertijd gebruiksvriendelijke functies waardoor de zaag een plezier is om te bedienen. Het verwisselen van bladen is bijvoorbeeld een fluitje van een cent dankzij de goed ontworpen mesvergrendeling en de juiste maat bovenste beschermkap. De afschuining en zaagdiepte-instellingen zijn ook eenvoudig te bedienen met een hendel die ervoor zorgt dat de instellingen vast blijven staan ​​en dat ze gemakkelijk ongedaan kunnen worden gemaakt wanneer u een verandering. Helaas heeft de XSS02Z een aantal tekortkomingen, met name als het gaat om de batterijduur.

Kobalt KCS

We denken dat de Kobalt KCS een van de beste middelgrote zagen is, omdat hij weinig te wensen overlaat. Deze zaag kan met weinig moeite zowel zacht als hardhout dwars op de nerf op volledige diepte zagen. De hendels voor het afstellen van de schoen voor diepte en afschuining zijn eenvoudig te bedienen. Nog indrukwekkender, Kobalt onderscheidt zich door een ongeëvenaarde batterijduur. Geen enkele andere zaag die we hebben beoordeeld, kwam zelfs maar in de buurt. Hoewel de kans groter is dat deze versleten raakt voordat de batterij van deze zaag leeg is, heeft hij op sommige aspecten van het gebruiksgemak wel wat te lijden.