Al Qaeda heeft ‘dodenlijst’ gepubliceerd: Geert Wilders staat op nummer 4

Al Qaeda heeft vanochtend een dodenlijst gepubliceerd in het jihadistische Inspire Magazine dat wordt gemaakt door Al Qaeda in Jemen. PVV-leider Geert Wilders staat op  nummer 4. Dat twittert journalist Harald Doornbos. Bovenaan de lijst staat de Deense cartoonist Kurt Westergaard, op nummer 2 de  Amerikaanse dominee Terry Jones die in 2011 opriep Korans te verbranden, en op 3 de Deense journalist Cartsen Juste. Onderaan de lijst staan Ayaan Hirsi Ali en Molly Norris, organisator van Everybody draw Mohammed Day. De vraag is of zo’n lijst serieus is te nemen. Doornbos vindt van wel. 'Twee van de negen zijn al een keer aangevallen, onder wie de Deense islamcriticus Lars Hedegard'.

18 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Erwin Kwakkel

  Dan is hij Salman Rushdie voorbij dus… En geen Henk Krol die hem in lijkt te halen. Doet hij het daar dus beter dan in de peilingen. Maar serieus, deze dodenlijst is niet meer serieus te nemen dan de bedreigingen die Wilders reeds aan zijn broek heeft hangen. Van de vorige hitlist leeft ook iedereen nog volgens mij.

  • Niegol

   Maakt het niet minder absurd dat mensen denk een lijst op te kunnen stellen van Andersdenkenden die ze liever dood zien.
   ik ben het zelden met Wilders eens, maar dodenlijsten zijn natuurlijk belachelijk, en zeggen meer over de opstellers dan over degenen die op zo’n lijst verschijnen.

   (in antwoord op Erwin Kwakkel)
 2. Prikker

  Wie haat zaait zal haat oogsten… kortom, eigen schuld dikke bult.

  • massimoq

   Het gaat te ver om minister Wilders ervoor verantwoordelijk te maken dat wat godsdienstwaanzinnigen hem doodwensen. Hij is wel verantwoordelijk voor de ernst van de economische crisis die hij als gedoogminister uit de hand heeft laten lopen. Nu hij weer beste stuurman aan wal is – al meer dan 20 jaar zijn natuurlijke rol -, lijkt hij vergeten te zijn dat hij twee jaar met weinig succes aan de knoppen heeft gezeten. Waar sommige mensen de overtuiging vandaan halen dat de minister werkelijk alle problemen kan oplossen, ontgaat mij volkomen, omdat de afgelopen 20 jaar geen enkele indrukwekkende prestatie op het conto van de minister te schrijven is, en tijdens de twee jaar Rutte 1 ging werkelijk alles van kwaad tot erger.

   (in antwoord op Prikker)
   • Prikker

    Niemand anders dan die idioten die die lijst hebben opgesteld zijn verantwoordelijk voor de doodverwensingen. Daar geen discussie.

    Maar… verwacht je ècht dat een extremist met een juridisch zorgvuldig afgewogen beargumenteerde repliek van een menswaardige aard reageert als je ‘m beledigt ?

    Wilders mag blij zijn dat ie vernoemd is, dat maakt ‘m internationaal weer relevanter.

    (in antwoord op massimoq)
   • Bert Schimmel

    Minister Wilders???

    (in antwoord op massimoq)
 3. John

  Wat een eer voor Geert.

 4. iemand

  Wilders die is goed kanker toch op met je gekke kankah islam al die kanker moslims moeten het land uit stem opp de pvv en als je wilt dat nederland marokko of turkije wordt stem op vvd en pvda voor al die kanker moslims in nederland maar dat moet niet ze moeten allemaal weg kanker buitenlanders.

  • Islam

   Houd je bek vieze vuile kanker jood

   (in antwoord op iemand)
  • Algemeen adviseur

   beter en kanker marokkaan dan en hollander die zijn eigen kinderen neukt jullie specialisatie is kinderpedofilie en homo’s die kinderen mogen adopteren jullie mentale kompas is naar de kloten wij vechten voor en doel wij zijn verzet strijders en jullie wat zijn jullie ???

   (in antwoord op iemand)
 5. mohammed

  iemand, dat is echt niet normaal. Hou je fck bek

 6. Guest

  eey iemand jij moet echt je bek dicht gaan houden kut nederlander! Islam is een prachtig geloof jij moet je bek dicht gaan houden! GEERTJE JE MAG DOOD MET JE KUT UITSPRAKEN EN JIJ OOK IEMAND! allah u akbar!

 7. iemand2

  IEMAND BEK HOUDE

 8. anonymous

  Daar kan zelfs Geert Wilders geen aangifte tegen doen

 9. piggyislam

  wie wilt er nu een hoer van dat stink geloof zijn? fuck die anti demo haat geweld en out to date islam of koran. enigste dat er blij mee is een varken.

 10. Algemeen adviseur

  als je iets zaait …. ja ja dan zal je zeker oogsten kijk maar naar charlie hij zal het weten en theo van ghog en pim fortuin en er gaan er nog veel volgen 😉

Reacties niet toegestaan