Barack Obama deelt niet zo subtiele sneer uit aan Trump

President Trump ligt al vanaf het begin onder vuur vanwege zijn trage reactie op de coronacrisis. Ook zijn aanpak van de laatste weken laten nogal te wensen over. Oud-president Barack Obama deelt daarom een weinig zachtzinnige sneer uit aan het adres van Trump.

Obama noemde de naam niet van de huidige president, maar sprak over het 'gebrek aan een coherent nationaal plan om uit deze pandemie te komen'. Letterlijk schreef hij op Twitter: "Terwijl we blijven wachten op een coherent nationaal plan om uit deze pandemie te navigeren, beginnen staten als Massachusetts hun eigen gezondheidsplan uit te voeren om het virus te verslaan, voordat het te laat is."

Donald Trump bleef wekenlang het gevaar van het coronavirus afzwakken en houdt zich de laatste tijd vooral bezig met het promoten van onbewezen geneesmiddelen en het aanvallen van de media, terwijl hij ook nog probeert om zijn eigen falen af te schuiven op de regering van Obama.

Vorige maand gaf Obama Trump ook al een veeg uit de pan. "We moeten meer eisen van onze overheid," schreef de oud-president toen op Twitter.

Bron(nen):   The Huffington Post