Mooie foto van trotse Geert met Marine Le Pen

Ze staan samen op de foto, Le Pen uit routine, Geert zichtbaar vergenoegd. En de fotograaf vergat op te letten wat er op de achtergrond stond. PVV-leider Geert Wilders wil bekijken of hij kan samenwerken met Marine Le Pen, voorzitster van de Franse partij Front National. Wilders lunchte maandag met Le Pen in Parijs. 'Indrukwekkende vrouw. Heb haar uitgenodigd naar NL te komen', twitterde hij daarna. In een toelichting laat hij weten dat ze een kennismakingsgesprek hebben gehad om te bezien of ze kunnen samenwerken in bijvoorbeeld de strijd tegen de euro en de Europese Unie en de massa-immigratie. Le Pen heeft Wilders beloofd dat ze later dit jaar naar Nederland komt.
   

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Ton Albers

  Tweede zin is toch een beetje ….tja, hoe omschrijf je zoiets? Vooringenomen, sturend, neigend naar politiek correct, tussen de regels door proberen om de lezer te beïnvloeden, enz? Ik zie het namelijk niet en wens blonde Greet veel succes en hoge scores bij de verkiezingen.

  • zo maar iemand

   ‘En de fotograaf vergat op te letten wat er op de achtergrond stond.’ Dat zie je niet?

   (in antwoord op Ton Albers)
   • Ton Albers

    Ja, ik kom uit de horeca, en zo’n trolley met likeurtjes voor bij de koffie heb ik mijn halve leven dagelijks gezien. Als je de hele dag op je zolderkamertje websites moet afstruinen voor je beroep, en er ook nog een bijdehand commentaartje bij moet verzinnen…tja. Ziellug….

    (in antwoord op zo maar iemand)
    • zo maar iemand

     Nou, ze hebben ze bij de lunch (vierde zin) toch lekker weg zitten te ketsen. Lunch is toch zo rond 13.00 u, heer barman?

     (in antwoord op Ton Albers)
     • Kamikaazkop

      Het is niet ongebruikelijk in Frankrijk om tijdens de lunch bijvoorbeeld een wijntje te nemen.

      (in antwoord op zo maar iemand)
     • Ton Albers

      Ook in Nederland, hoor. 🙂

      (in antwoord op Kamikaazkop)
     • Ton Albers

      Ik begrijp je niet zo. Het feit dat daar zo’n trolley staat, wil nog niet zeggen dat ie gebruikt is. Of misschien is ie wel gebruikt, maar niet bij het tafeltje van Greet en Le Pen. En misschien hebben ze een wijntje of likeurtje gedronken, wat nboeit mij dat nou? En een lunch kan ook om 16.00 uur beginnen. Het ligt eraan hoelaat je je nest uit komt, nietwaar? Op dit moment werk ik ‘s nachts, en ontbijt ik om een uur of 2 ‘s middags.

      (in antwoord op zo maar iemand)
 2. Gerardus Molema

  Blik en veger?

 3. Bert Hilhorst

  Het enige wat de Franse export nog geld oplevert.
  Jammer dat vrijgezel Mark van de PvdA niet eens op bezoek bij haar gaat, is echt een leuke vrouw voor hem en laat ie zich niet steeds door Didi naaien.

Reacties niet toegestaan