‘Osama bin Laden blies zichzelf op

Osama Bin Laden zou volgens een vroegere strijdmakker Nabil Naim Adbel Fattah zelfmoord hebben gepleegd door zich op te blazen. Dat zei de Egyptenaar tijdens een interview met de krant Gulf News. Hij baseert zich daarvoor op leden van de organisatie, die het dan weer zouden moeten hebben van de vrouwen die de Amerikaanse overval op Abbottabad overleefden Bin Laden zou door leden van de Amerikaanse elitetroepen in de dij geschoten zijn tijdens de bestorming van zijn huis in het Pakistaanse Abbottabad. Vervolgens zou hij een gordel met springstof hebben doen ontploffen, omdat hij zijn geheimen mee in het graf wou nemen, schrijft Vandaag op basis van Gulf News.. Volgens de officiële versie van de Amerikaanse regering werd hij echter tijdens de militaire operatie "Geronimo" doodgeschoten. Abdel Fattah zat tijdens die gebeurtenissen in een Egyptische cel. Hij zat van 1991 tot maart 2011 in de gevangenis, maar kwam vrij dankzij de revolutie van 25 januari, die leidde tot de val van president Hosni Moebarak. Hij is ontvreden over het te geringe charisma van de opvolger van Bin Laden   

Bron(nen):   Vandaag      

12 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. iembam

  oh is hij ontevreden over het charisma van de nieuwe leider. misschien moet hij en talentenjacht organiseren: So you think you can terrorise Earth!

 2. Genuine_Defector

  Bin Laden heeft nooit bestaan, maar is door de Amerikaanse regering en de Bilderberggroep gecreëerd om een oorlog in het Midden-Oosten en Afghanistan te ontketenen met als uiteindelijke doel absolute wereldheerschappij in handen van een kleine groep oliehandelaren.

  Oh ja, en Oswald opereerde niet alleen maar in opdracht van Willem Oltmans omdat die de nodige publiciteit wel kon gebruiken omdat hij werd tegengewerkt door het Koningshuis.

  En Nabil Naim Adbel Fattah spreekt zoals alle islamitische terroristen natuurlijk de waarheid.

  Jammer dat deze schurk is vrijgekomen. Maar ja, we moeten toch allemaal blij zijn met die islamitische revoluties? Zo blij zelfs dat we 5 mrd. eurootjes aan de Egyptische islamisten geven. Zomaar. Gewoon, omdat we toch genoeg geld hebben in Europa. Want het kan toch alleen maar goed uitpakken?

  • PaulusJ

   Genuine, Je vergeet nog dat de Mossad achter Bin Laden zat om iets met het Zionisme en iets met de Holocaust leugen en de CIA en de Joden op 9/11
   Oh en de Boston bombers natuurlijk. Ook Mossad.

   (in antwoord op Genuine_Defector)
  • AZtteketet

   basseer jij je feiten op het NOS journaal of wikipedia? Amerika is wel degelijk een vies spelletje aan het spelen maar gelukkig kunnen die nog steeds niets fout doen omdat ze 60 jaar geleden de duitsers hier hebben verdreven. Als je ziet wat ze met de schutter van bin laden hebben geflikt.. slaat ook nergens op. Jammer dat mensen zo snel geindoctrineerd kunnen worden door een paar woordjes en een paar filmpjes. makkelijk oordelen vanuit de luie schommelstoel.

   (in antwoord op Genuine_Defector)
 3. Diederdick

  Jezelf in het zicht van de vijand opblazen is ook zoveel heldhaftiger dan in het hoofd geschoten worden terwijl je je achter je vrouw verschuilt.

 4. Hans_Vermeulen

  Ja, dat is een groot probleem die je al mijlen ver zag aankomen. Er is geen lichaam. In het geval van Saddam was er een lichaam die getoond kon worden. Nu kunnen we in het geval van Osama alleen de Amerikanen op hun blauwe ogen geloven wat daar heeft plaatsgevonden. Dat hebben we al een paar keer gedaan en bleek uiteindelijk niks van waar te zijn.

  • PaulusJ

   Blauwe ogen?
   Foto’s gemist?

   (in antwoord op Hans_Vermeulen)
   • Hans_Vermeulen

    U bedoeld de spannende gefotoshopte foto’s waar onder andere Hillary Clinton bijgeplaatst was, om het nog echter te doen lijken?

    (in antwoord op PaulusJ)
  • AZtteketet

   dank u. Het is beangstigend hoe de massa blind achter een grootmacht aanloopt enkel door ze angst in te boezemen.

   (in antwoord op Hans_Vermeulen)
 5. Spiegelbeeld

  Gelukkig maar dat deze vrijheidsstrijder vrij is nu de door de westerse landen gesteunde dictator Hosni Mobarak gevallen is.

 6. André Rodenburg

  Opgeblazen? In elk geval maakte hij zich groter dan hij was.

Reacties niet toegestaan