Hillary vindt dat er een vrouwelijke president moet komen

Hillary Clinton zegt dat ze vurig hoopt dat ze tijdens haar leven nog mag meemaken dat een vrouw president wordt van de Verenigde Staten.  En gezien haar leeftijd (ze is 66) zou dus eigenlijk volgens haar de volgende president een vrouw moeten zijn. En dat kan alleen maar als Clinton zichzelf kandidaat stelt, zoals wordt aangenomen. Een vrouwelijek president zou een signaal zijn 'voor jongens en meisjes", denkt zij. Hillary zei dat ze hoopt dat een vrouw bereid is op te staan en zich verkiesbaar te stellen. De vraag of ze zelf kandidaat zal zijn blijft ze ontduiken. Volgens peilingen zou ze de verkiezingen van 2016 voor een opvolger van Obama van iedere denkbare tegenstander winnen

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. AT

    Ze bedoeld waarschijnlijk dat ze vindt dat zij president moet worden. En ik denk dat ze goed is. Toch bekruipt mij het gevoel steeds meer dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen een farce zijn waar geld en connecties de enige weg naar het Witte Huis kunnen garanderen, geen gelijke verkiezingsstrijd. Het feit dat specifieke families zo’n impact hebben (Bush / Clinton) is natuurlijk een teken aan de wand.

  2. Jasper_B

    Hopelijk doelt ze op een andere vrouw dan zichzelf. Ze is te oud, heeft geen visie en was in 2008 al niet goed genoeg. Het wordt hoog tijd dat ze aangeeft niet mee te doen aan de volgende verkiezingen.

  3. catchit64

    Een vrouw als president van dat verschrikkelijke land lijkt me prima. Hopelijk kan ze de mentaliteit van die enge Amerikanen wat aanpakken, maar of Hillary dat kan dat betwijfel ik.

Reacties niet toegestaan