‘Mark Rutte heeft zijn economiediploma gehaald op het Ibn Ghaldoen’

Geert Wilders had er zin in vandaag in een debat op bezuinigingen en economie. Hij zette uiteen dat alles wat moet groeien dankzij Rutte krimpt en alles wat moet krimpen groeit. Wilders noemde Rutte een slechte leerling van het Ibn Ghaldoen. Volgens Wilders is driekwart van Nederland tegenstander van de bezuinigingen van 6 miljard en gaat Rutte toch gewoon door. "Rutte voert op bevel van Brussel een vernietigend beleid. Nederland verarmt iedere dag." Wilders verwijt en passant CDA-leider Buma dronkemanspraat omdat hij mede-verantwoordelijk is voor Kunduzakkoord, met heel veel lastenverlichting waar het CDA nu tegen is. "U heeft bloed aan uw handen." De kamer debatteert vandaag over het nieuwe bezuinigingsbedrag voor 2014. De verwachting is dat de oppositie veel zal eisen en zeggen en  dat PvdA en VVD zullen zwijgen omdat de onderhandelingen nog lopen. PvdA-leider Samsom zei gisteren dat de gesprekken met de VVD over de 6 miljard goed vorderen en dat hij verwacht dat voor augustus overeenstemming is bereikt

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Mo Meta

  Je kunt geen economiediploma halen op een middelbare school. Vraag me af waarom zijn adviseurs hem niet adviseren om zulke kinderlijke vergelijkingen vooral te laten. Idioot.

  • Prikker

   Omdat het alle elementen bevat die de onderbuik van de PVV stemmert strelen.
   MarK rutte, Marokkanen en diploma’s… van géén van die drie moeten PVV’ers ‘t hebben.

   (in antwoord op Mo Meta)
  • kletsmajoor

   Het is een (oppervlakkig) grapje. Dus die hoef je niet serieus te nemen.

   (in antwoord op Mo Meta)
 2. knier

  Ben ook niet echt een fan van Wilders maar een beetje lomp tegengas tegen die”oh zo nette” pro Europa hufters die nu het land nog verder kapot regeren ,kan helemaal geen kwaad.

 3. Bert Schimmel

  Naar het schijnt, stonden alle 2e Kamerleden op de banken te juichen, toen Geert Wilders met een zeer wel overwogen en met feiten onderbouwd plan kwam, hoe de economie weer vlot te trekken.

Reacties niet toegestaan