All the Prime Minister’s Women

Wie kent niet All the President’s Men van Bob Woodward en Carl Bernstein?  Het boek (later de film) over president Nixon en zijn handlangers die er alles aan deden om aan de macht te blijven en daarbij onder en boven de wet leefden. Nixon moest dat bekopen met een vroegtijdig aftreden.
Vandaag in Vanity Fair: All the Prime Minister’s Women. Een portfolio (17 foto’s) van de vrouwen van Silvio Berlusconi. Of de Italiaanse premier ook afstand van de macht moet doen, omdat hij zich onwaardig of misschien wel onwettig gedraagt, dat is een hele moeilijke vraag.
Terwijl deskundigen zich over deze kwestie buigen, kan de lezer van Welingelichte Kringen eens op zijn gemak kijken waar Silvio zich in werktijd en in zijn vrije tijd mee bezighoudt. Want net als bij andere moderne mensen, lopen werk en prive op een vloeiende manier door elkaar bij de Italiaanse politicus. 
Op bijgaande foto: het Venezuelaanse model Aida Yespica, ster uit  L’Isola dei Famosi, tegen wie Berlusconi de beroemde uitspraak deed: "Met jou zou ik overal naartoe gaan, zelfs naar een onbewoond eiland."

Bron(nen):   Vanity Fair