Wat zijn de overeenkomsten tussen Obama, Lenin en Hitler?

Als u naar de link gaat, ziet u een verrassend billboard dat langs de weg is geplaatst in de staat Iowa. We herkennen hier de bekende politici Adolf Hitler, Barack Obama en Vladimir Iljitsj Lenin (die eigenlijk Vladimir Iljitsj Oeljanov heette). Boven hun hoofden staat respectievelijk: 'national socialism,' 'democrat socialism' en 'marxist socialism.' 
Allemaal socialisten dus, een pot nat.
Het bord is een initiatief van een fractie van de Tea Party in een poging het wangedrag van deze 3 extremisten aan de orde te stellen. Waarbij de ergernis om de inmiddels overleden Hitler en Lenin vermoedelijk minder groot is dan die om de recente wandaden van Barack Obama.

De Tea Party-gangers vinden Obama een verschrikkelijke socialist en willen dat graag aan de kaak stellen. Eerdere afbeeldingen van de Amerikaanse president met een Hitler-snor - ook bedacht door dezelfde beweging - vielen trouwens in slechte aarde. Want het is natuurlijk wel erg smakeloos. 
Maar, zo zegt een van de kopstukken van de Tea Party in Iowa, smakeloos of niet, Obama doet wel ongeveer hetzelfde als wat itler eerder deed.

Bron(nen):   The Daily Telegraph