Sarah Palin vindt dat ze op Shakespeare lijkt en wil echt president worden

De Sarah-van-de-dag van Gisteren was dat Palin schreef dat het grootste eiland van de VS in Alaska ligt. Fout: Hawaï is vele malen groter. Maar minder erg dan denken dat Afrika een land is, zoals ze twee jaar geleden nog deed. Iedere dag hebben de media hun handen vol aan Palin. En eigenlijk zouden we u dat hier ook moeten doorgeven, want Sarah lijkt werkelijk van plan zich kandidaat te stellen voor het presidentschap. IN ieder geval is ze daartoe een organisatie aan het opbouwen.
Mocht dat gebeuren dan zal ze herinnerd worden aan de Sarah-van-de-dag van Eergisteren. Toen vergeleek Palin zichzelf tot grote vreugde van links Amerika met Shakespeare. In een Twitter over Moslims had ze weer eens een woord uitgevonden. Gaf niet vond ze zelf. Taal is levend en Shakespeare vond ook woorden uit.
De Sarah-van de-dag van Vorige Week was de aankondiging van het huwelijk van Palins dochter Bristol met Levi. Inderdaad de dochter die zwanger was en een kind kreeg tijdens de vorige verkiezingscampagne. En inderdaad: de Levi die de deur uit werd gezet door Sarah en toen twee opmerkelijke dingen deed. Hij ging alle talkshows langs om ui te leggen wat een bespottelijk mensen de ex-gouverneur was, en als ultieme wraak ging hij naakt op de foto voor het geïllustreerde tijdschrift Playgirl.
Maar alles is vergeten en vergeven: ze gaan trouwen.
En zo is er iedere dag wel wat, maar nu is het even Shakespeare

 

 

Bron(nen):   Fastcompany  New York Times