Een dag de PvdA niet gehaat, is een dag niet geleefd

Nu de Linkse Kerk is verslagen komt een andere groep met zijn eigen oogkleppen aan de macht, de Rechtse Kerk, met eigen regels en taboes.
Wat worden de rechtse dogma’s, vraagt De Pers? Tokkies ontwikkelen zich in rap tempo tot de nieuwe allochtonen. Wie er ook maar een kritische opmerking over durft te maken, krijgt het zwaar te verduren. Nog even en rechts haalt een linkse klassieker uit de kast om het zielige white trash te beschermen. ‘Laten we vooral niet een hele bevolkingsgroep over één kam scheren.’
En de PvdA? Maxime Verhagen kon opgelucht verklaren dat hij alleen in ‘uiterste noodzaak’ met die vreselijke partij wil regeren. VVD-leider Mark Rutte doopte het PvdA-programma al om tot de langste zelfmoordbrief uit de geschiedenis. En bij de PVV doen ze iedere dag kop of munt. Wie zullen we vandaag gaan bashen? De islam of de PvdA? Een dag de PvdA niet gehaat, is een dag niet geleefd. Dat is het levensmotto dat Rechtse Kerkgangers bindt.  Wat zou GeenStijl zijn zonder de PvdA? Het wordt langzamerhand een code: hoor je erbij of niet? Even de PvdA een sneer geven en je zit goed. Wanneer gaat iemand vertellen dat dit een ongezonde obsessie is?En hoe moet het als we over een paar jaar broodnodig immigratie nodig hebben vanwege de vergrijzing? En als de aarde toch  steeds warmer wordt, omdat die opwarming geen links complot blijkt, maar een bedreiging van ons voortbestaan?

Bron(nen):   De Pers