DSK weer populairste Franse politicus

Dominique Strauss Kahn is de afgelopen drie jaar bezig geweest zich allerlei beschuldigingen van seksueel wabgedrag van het lijf te houden. Dat begon toen hij drie jaar geleden werd beschuldigd een kamermeisje in New York te hebben verkracht. Het kostte hem zijn baan als baas van het IMF en zijn kandidatuur voor het Franse presidentschap Een terugkeer naar de politiek lijkt volstrekt niet aan de orde. Toch kwam DSK, zoals hij wordt genoemd, als winnaar uit een poll gehouden in opdracht van de  Parisien magazine  naar de vraag wie de beste politicus van Frankrijk is. Hij kreeg 56 procent. De krant besloot de uitslag niet te publiceren vanwege de rare uitkomst, maar de resultaten lekte via een radiostation toch uit. DSK eindigde met een royale voorsprong op ex-president Sarkozy en met een straatlengte voorspring op Francois Hollande, de huidige president van Frankrijk. Hij is de minst populaire president ooit

Bron(nen):   France Info      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. De Staatsburger

  En terecht. DSK was de enige politicus die voor echte werkgelegenheid zorgde bij de meest kwetsbare groepen aan de zelfkant van de samenleving.

  • Dead Silence

   Hij werd verketterd en die socialist en schuinsmarcheerder Hollande helpt alles naar de gallemiesen.

   (in antwoord op De Staatsburger)
   • De Staatsburger

    Ik kan er niet mee zitten. Hoe eerder Frankrijk failliet gaat des te eerder de euro klapt, de EU uit elkaar valt en Nederland weer onafhankelijk wordt.

    (in antwoord op Dead Silence)

Reacties niet toegestaan