Silvio Berlusconi onderhoudt 14 mooie meiden in een afgesloten complex

Silvio Berlusconi onderhoudt 14 mooie meiden in een afgesloten complex (zie plaatjes onder) in de Via Olgettina 65 in een buitenwijk van Milaan. Ze wonen daar zonder huur te hoeven betalen en krijgen geld van de miljardair in ruil voor seks.
Milan Due, heet de wijk waar rijke mensen achter slagbomen wonen om hun privacy en veiligheid te waarborgen. Dichtbij Milan Due is het hoofdkwartier van Mediaset, Berlusconi's bedrijf. Het bestaan van de harem werd gisteren onthuld door de kwaliteitskrant Corriere della Serra. De aanklagers hebben het van Karima El Mahroug, de inmiddels 18-jarige buikdanseres die door het leven gaat als Ruby Rubacuori, Ruby, de hartenbreker.
Zij is de bron van justitie diie Berlusconi zo snel mogelijk voor de rechter  wil voor seksmisdrijven.
Ruby en de anderen kwamen bijeen op feestjes van Berlusconi. Een vast onderdeel van de feestjes was de Bunga Bunga.
Na een diner, opgevrolijkt door muziek en liedjes waaronder het door Berlusconi zelf geschreven 'Meno male che Silvio c'è' ('Gelukkig dat Silvio er is'), worden de meisjes uitgenodigd voor de Bunga Bunga, een erotische dans, waarbij Silvio de enige mannelijke deelnemer is.
De winnaar mag met Silvio naar bed en krijgt de hoofdprijs (een paar duizend euro), de andere meisjes worden met een kleiner bedrag weer teruggebracht naar de harem.

La Repubblica heeft een aardige reconstructie van de avond in mei 2010 dat de politie van Milan een hen onbekende minderjarige immigrante had gearresteerd (Karima El Mahroug), vanwege een kleine diefstal. En hoe de politie binnen een paar uur werd gedwongen door de privesecretaris van Berlusconi om haar weer vrij te laten 'omdat ze de nicht was van de Egyptische president Mubarrak'.

Naar de foto's van de dames van Silvio

Bron(nen):   The Independent on Sunday  Correire Della Sera  La Stampa