Wilders niet naar congres van Flip de Winter in Belgie: te gevaarlijk

Geert Wilders zou het congres van de Vlaamse ultrarechtse partij Vlaams Belang dit weekeinde bezoeken en toespreken. Maar het gaat niet door. Door veiligheidsrisico's is er uit Nederland beslist het bezoek te annuleren. Dat bevestigt VB'er Filip Dewinter voor de Belgische radio "Ik kan u bevestigen dat Geert Wilders niet komt, maar dat heeft te maken met veiligheidsrisico's", aldus Dewinter. Volgens de VB'er, die eerder al gezegd had dat Wilders zijn uitspraken in Antwerpen gerust mocht herhalen, heeft de PVV-voorzitter verschillende bedreigingen ontvangen. "Uit Nederland is er bijgevolg beslist om het bezoek niet te laten plaatsvinden."

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Moos1

  Het wachten is op een negatief reisadvies van BuZa voor Vlaanderen?

  Flip had hem uitgenodigd om nogmaals Minder Minder Marokkanen te gaan roepen.. maar nu blijkt Antwerpen dus een levensgevaarlijke stad.
  Tjonge wat een zieligheid bij elkaar…
  Alsof er nog iemand intrapt met al die zogenaamde ”bedreigingen”

 2. Postbus2014

  Vanwege de veiligheid.. en dat geloven die PVV aanhangers?
  Wat een kulsmoes.

  • marianne martens

   wat een lul opmerking. Natuurlijk is er een groot veiligheidsrisico met deze man. Waarom zouden zijn bewakers het risico nemen met hun leven op het spel zetten en dat van de leider van de PVV. De PVV vertelt NIET hoe het aan zijn geld komt, intussen zijn er miljoenen euro’s betaald door de Staat aan bewaken en mag de leider met zijn nederige niet stemmende aanhang, al jarenlang racistische en discriminerende taal uitslaan. Prem heeft wel gelijk , laat men maar zeggen wat men vindt.

   (in antwoord op Postbus2014)
   • Dead Silence

    Dat die miljoenen moeten worden uitgegeven komt omdat de huidige politiek faalt in het aanpakken van problemen. Had men dat wel gedaan, dan had Wilders nooit bestaan. En de huidige bestuurders zijn gutmenschen, die verraad plegen en vergeten zijn waar mijn opa’s voor hebben gevochten. Politieke correctheid da’s wat telt, daarmee alles verwoestend. Over mijn lijk. Ik ben trots op mijn land en wat het heeft bereikt en laat dat niet afnemen door een stelletje ongeciviliseerde inferieuren.

    (in antwoord op marianne martens)
    • marianne martens

     je hebt gelijk met de onbeschaafden en onfatsoenlijken
     die zich alles aanmeten en de aandacht naar zich toe trekken. maar wat moeten we of kunnen we eigenlijk met elkaar? een wat kinderlijke vraag ?

     (in antwoord op Dead Silence)
 3. Lio

  Zelfs die uitschot van vlaams belang vindt die kakkerlak te riskant.

Reacties niet toegestaan